30.9.21

Έτσι, κατάντησε η Ελλάδα μας, με τα αρχηγικά κόμματα, που την κυβέρνησαν την τελευταία εικοσαετία!



Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός- Ερευνητής
e-mail : tsokasmath@gmail.com


Φίλοι μου Αγαπημένοι!
Η Πατρίδα μας, τις δύο τελευταίες δεκαετίες, υπέστη πολλά δεινά, από τα αρχηγικά κόμματα (με την αρχή του ενός ανδρός), που ανέλαβαν να την κυβερνήσουν!.
Έτσι :
1) Η Ελλάδα καταρρακώθηκε Εθνικά, με το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας μας, από τον πρώην Πρωθυπουργό κ. Τσίπρα. Και ετοιμάζεται και ο νυν Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης να ξεπουλήσει το Αιγαίο μας, στους Τούρκους!
Επίσης η μουσουλμανοποίηση της Ελλάδας μας, τα τελευταία χρόνια καλά κρατεί, με αποκορύφωμα :
Εν μέσω πανδημίας, να έχει ψηφιστεί νόμος, (που προβλέπει τη δημιουργία 28 δομών λαθρομεταναστών, σε όλη την Ελλάδα), από την Κυβέρνηση του κου Μητσοτάκη, ο οποίος κος Μητσοτάκης, είναι φανατικά υπέρ μιας πολυπολιτισμικής Ελλάδας! (δείτε ΕΔΩ τη δήλωση του, σε βίντεο δύο λεπτών.) https://dialektikosepexergastis.wordpress.com/.../o-poli.../.
Πρέπει δε να λάβουμε υπόψη μας, ότι τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών που υπάρχουν στην Ελλάδα, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, είναι μουσουλμάνοι και κατά συνέπεια, δεν πρόκειται ποτέ να ενσωματωθούν στην Ελληνική κοινωνία (εξαιτίας του θρησκευτικού τους φανατισμού)!.
Εάν δε λάβουμε υπόψη μας, ότι σε μια μουσουλμάνα γυναίκα κατά μέσο όρο αντιστοιχούν 5 παιδιά, ενώ σε μια Ελληνίδα γυναίκα κατά μέσο όρο αντιστοιχεί 1 παιδί, αντιλαμβανόμαστε ότι οι γηγενείς Έλληνες μέσα σε δύο με τρείς δεκαετίες, θα είναι μια θλιβερή μειοψηφία, στην ίδια τους την χώρα και τη δοξασμένη μας Ελλάδα, θα την κυβερνούν μουσουλμάνοι και όχι Έλληνες!
2) Η Ελλάδα καταρρακώθηκε και Πνευματικά!.
α) από την Κυβέρνηση του Κώστα Σημίτη, που επέτρεψε στους Σιωνιστές και Μασόνους να καταλάβουν το χώρο της Παιδείας μας και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, όπου και μέχρι σήμερα στο χώρο της Παιδείας μας, κάνουν κουμάντο οι Σιωνιστές και οι Μασόνοι!.
β) Τη σκυτάλη από την Κυβέρνηση Σημίτη, την πήρε η Κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή για να συνεχίσει την πνευματική καταρράκωση της χώρας μας!.
Έτσι το Σεπτέμβρη του 2006, η Κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή έβαλε σε όλες τις αίθουσες διδασκαλίας και του Δημοτικού και του Γυμνασίου, τα πλέον επικίνδυνα, τα πλέον ανθελληνικά και τα πλέον αντιχριστιανικά βιβλία γλώσσας, που είναι καθαρά Νεοταξικά και με αυτό τον τρόπο επέβαλε για πρώτη φορά στη χώρα μας, από συστάσεως του Ελληνικού κράτους, την άθεη και ανθελληνική Παιδεία!.
Αυτή δε την άθεη και ανθελληνική παιδεία, τη συνέχισαν μέχρι και σήμερα, όλα τα αρχηγικά κόμματα, που είχαν το τιμόνι αυτής της ευλογημένης χώρας!.
Η δε σημερινή Υπουργός Παιδείας κα Κεραμέως, έχει ξεπεράσει σε ζήλο ανθελληνικό και αυτούς τους Εθνομηδενιστές πρώην Υπουργούς Παιδείας κο Φίλη και κο Γαβρόγλου, αφού έσπευσε φέτος, στα νήπια του Νηπιαγωγείου, (που ακόμη συλλαβίζουν και προσπαθούν να μάθουν τη μητρική τους γλώσσα, την Ελληνική) να τους προσθέσει και μια άλλη γλώσσα, την Αγγλική, δημιουργώντας έτσι στα νήπια μας, μεγάλη σύγχυση!
Και σαν μην έφθανε αυτό η κα Κεραμέως, έκανε και κάτι άλλο, που ενέχει πολλούς κινδύνους!.
Έβαλε και διδασκαλία σεξουαλικής διαπαιδαγώγισης, στους λιλιπούτειους μαθητές μας!
Ερωτώ όμως, ποιός θα διδάξει τη σεξουαλική αγωγή στους μικρούς μαθητές μας?.
Οι Δάσκαλοι?
Οι δάσκαλοι όμως, στην Παιδαγωγική Σχολή, δεν έχουν διδαχθεί μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγισης!
Πως λοιπόν θα κληθούν να διδάξουν ένα τόσο λεπτό μάθημα?.
Μήπως ο κάθε δάσκαλος κάνει του κεφαλιού του και δημιουργηθούν έτσι, πολλά προβλήματα και τραυματισμοί στα μικρά παιδιά μας?.
Φίλοι μου Αγαπημένοι!!!
Θα κλείσω αυτή τη δημόσια παρέμβαση μου, με την οικονομική καταρράκωση της Φιλτάτης Πατρίδας μας, από τα μνημόνια που μας επιβλήθηκαν επί 10 ολόκληρα χρόνια!
Τα δέκα αυτά χρόνια ήταν χρόνια μιας μαύρης οικονομικής κατοχής!.
Ήταν χρόνια εξευτελισμού και υποταγής των τότε Πρωθυπουργών μας, στην κα Μέρκελ και στο διαβόητο κο Σόιμπλε!.
Το δε υπέρ-Ταμείο Σόιμπλε (που εκεί έχει υποθηκευτεί όλη η περιουσία του Ελληνικού Δημοσίου), αποτελεί μνημείο υποτέλειας των τότε Πρωθυπουργών μας, εις το Σόιμπλε και εις το Βερολίνο!.
Μέχρι και ο "αριστερός" πρώην Πρωθυπουργός κος Τσίπρας υποτάχθηκε στην κα Μέρκελ και στο σκληρό Σόιμπλε και μας επέβαλε 4ο (τέταρτο) πολύ σκληρό μνημόνιο, όπου έφθασε ο "αριστερός" κος Τσίπρας να καταργήσει το ΕΚΑΣ σε 360.000 χαμηλοσυνταξιούχους και τους άφησε να ζουν μέχρι σήμερα με 400 ευρώ το μήνα!!!.
Φίλοι μου Αγαπημένοι!
Εάν η διακυβέρνηση της Πατρίδας μας, δεν στηριζόταν στην αρχή του ενός ανδρός ( δηλαδή του εκάστοτε "παντοδύναμου" Πρωθυπουργού, που τις αποφάσεις σε όλους τους τομείς τις παίρνει μόνος του), αλλά είχε ένα Πρωθυπουργό, που τις αποφάσεις για την Πατρίδα μας, τις έπαιρνε μαζί με μια στιβαρή ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, που τα μέλη της να είναι γνήσιοι Έλληνες και γνήσιοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, τότε η Ελλάδα μας, το πιστεύω ακράδαντα, δεν θα είχε καταρρακωθεί, ούτε Εθνικά, ούτε Πνευματικά, ούτε Οικονομικά!.
Και κάτι πολύ σημαντικό Φίλοι μου!
Ο εκάστοτε Πρωθυπουργός της Ελλάδας, μπορεί εύκολα να υποταχθεί ή να εξαγοραστεί!.
Όλα όμως τα μέλη μιας Εθνικής Διοικούσας Επιτροπής, που θα είναι γνήσιοι Έλληνες και γνήσιοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί δεν πρόκειται να υποταχθούν ή να εξαγοραστούν!
Γί αυτό, Φίλοι μου Αγαπημένοι, για να εξυψώσουμε Εθνικά, Πνευματικά και Οικονομικά την Πατρίδα μας, πρέπει να φτιάξουμε μια τέτοια Εθνική Διοικούσα Επιτροπή, η οποία θα διοικεί ένα Ενιαίο Κίνημα Ρωμιοσύνης (που δεν θα έχει Αρχηγό) το οποίο θα κατέβει στις προσεχείς Βουλευτικές εκλογές για να διεκδικήσει τη διακυβέρνηση της καταταλαιπωρημένης Πατρίδας μας!.
Εύλογα θα με ρωτήσετε Φίλοι μου και πως θα φτιάξομε μια τέτοια Εθνική Διοικούσα Επιτροπή?.
Με ένα πολύ απλό και δημοκρατικό τρόπο :
Όλα τα πατριωτικά κόμματα που είναι εκτός Βουλής να συνενωθούν, δημιουργώντας έτσι, ένα Ενιαίο Κίνημα Ρωμιοσύνης και οι Αρχηγοί τους, αφού δηλώσουν δημόσια, ότι βάζουν πάνω απ' όλα την Ελλάδα και είναι Ορθόδοξοι Χριστιανοί και αποκηρύττουν το Μασονισμό και κάθε είδους αίρεση, τότε οι Αρχηγοί όλων αυτών των Πατριωτικών κομμάτων θα γίνονται πάραυτα μέλη, της Εθνικής Διοικούσας Επιτροπής!.
Μέλος της Εθνικής Διοικούσας Επιτροπής, του Ενιαίου Κινήματος Ρωμιοσύνης, μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε άνδρας ή γυναίκα που είναι καταξιωμένος/η ως Προσωπικότητα, σε τοπικό ή Εθνικό επίπεδο ή είναι ένας πετυχημένος/η Έλληνας/νίδα επιχειρηματίας ή Επιστήμονας, από την Ελλάδα ή από τον Απόδημο Ελληνισμό και πάντα βέβαια, με τον απαράβατο όρο ότι είναι Ορθόδοξος Χριστιανός και αποκηρύττει το Μασονισμό και κάθε άλλη αίρεση!
Τα μέλη δε, αυτής της Εθνικής Διοικούσας Επιτροπής, θα είναι ισότιμα μεταξύ τους (όλοι ίσοι μεταξύ ίσων)
Η Εθνική Διοικούσα Επιτροπή, (που θα διοικεί το Ενιαίο Κίνημα Ρωμιοσύνης) δεν θα εκλέγει Πρόεδρο για Α χρονικό διάστημα, αλλά θα ασκεί τα καθήκοντα Προέδρου κάθε μέλος εκ περιτροπής (με αλφαβητική σειρά), για ένε καθορισμένο διάστημα!..
Εάν το Ενιαίο Κίνημα Ρωμιοσύνης, εκλεγεί πρώτο κόμμα στις προσεχείς Βουλευτικές εκλογές και έχει και την πλειοψηφία, Πρωθυπουργός θα οριστεί για κληρώσεως, μεταξύ όλων των μελών της Εθνικής Διοικούσας Επιτροπής, αφού όλα τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής είναι, όπως είπα παραπάνω, ισότιμά μεταξύ τους!
Φίλοι μου Αγαπημένοι!!!
Με όσα σας ανέπτυξα σε αυτή τη δημόσια παρέμβαση μου, σας καλώ και σας προσκαλώ και ιδιαιτέρως καλώ και προσκαλώ τους επώνυμους γνήσιους Έλληνες και τις επώνυμες Ελληνίδες, τους Αρχηγούς των Πατριωτικών κομμάτων που είναι εκτός της Ελληνικής Βουλής, καθώς και τους 160 γνήσιους Ρωμιούς (Επιστήμονες, Επιχειρηματίες, Στρατηγούς ε.α, Καθηγητές Πανεπιστημίου και Ακαδημαϊκούς), που πρόσφατα υπέγραψαν κοινή διακήρυξη, στην οποία εκφράζουν τις ανησυχίες τους, για το που οδηγούν οι σημερινοί Ταγοί την Πατρίδα μας!.
Και τους παρακαλώ :
Να φτιάξουν την Εθνική Διοικούσα Επιτροπή και το Ενιαίο Κίνημα Ρωμιοσύνης!.
. Για να ελευθερώσουμε την Ελλάδα μας από την Εθνική, Πνευματική και Οικονομική κατοχή, που την οδήγησαν τα αρχηγικά κόμματα, του τώρα και του παρελθόντος!
. Για να πάρουμε πίσω το όνομα της Μακεδονίας μας!
. Για να αποτρέψουμε το ξεπούλημα του Αιγαίου μας, στους Τούρκους!.
. Για μην επιτρέψουμε τη μουσουλμανοποίηση της Ελλάδας μας!
. Για να φτιάξουμε Ελληνορθόδοξη Παιδεία που να έχει στο κέντρο της το Θεάνθρωπο Χριστό μας!
. Και να ξέρετε, Αγαπημένοι μου Φίλοι, ότι :
Ο Τριαδικός Θεός μας, που εμφύσησε τη Θεόπνευστη Αρχαία γλώσσα μας, στους Αρχαίους Έλληνες, έχει βάλει για δεύτερη φορά Την υπογραφή Του, για να ελευθερωθεί η Ελλάδα μας από την εσωτερική κατοχή της!. Και την υπογραφή Του Αυτή, ο Θεός δεν την παίρνει πίσω!.
Και όταν, Αγαπημένοι μου Φίλοι, θέλει ο Θεός και ο άνθρωπος, τίποτα δεν είναι αδύνατο!

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ


Υστερόγραφο :
Φίλοι μου Αγαπημένοι!
Θα μου επιτρέψετε, να απευθυνθώ επώνυμα, στον γνωστό σε όλους μας, τον Ευπατρίδη και Γνήσιο Ρωμιό : Τον Κύριο ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟ, έναν πολύ σπουδαίο Πολιτικό Μηχανικό, Πρόεδρο της γνωστής κατασκευαστικής Εταιρείας ΜΗΧΑΝΙΚΗ Α.Ε, που έχει κάνει πολλές αξιολογότατες κατασκευές και είναι μεγάλη η προσφορά του, εις την Ελλάδα και γι' αυτό έχει τιμηθεί με το Χρυσό Μετάλλιο της Ακαδημίας Αθηνών και τον κύριο ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟ, με πολύ βαθιά συγκίνηση, τον προσκαλώ και να τον παρακαλώ να γίνει μέλος της Εθνικής Διοικούσας Επιτροπή, που θα διοικεί το Ενιαίο Κίνημα Ρωμιοσύνης!