23.9.21

Οι Τούρκοι προετοιμάζονται (λένε), για εισβολή στην Θράκη! «Θα μπούμε από Βουλγαρία ή θα χτυπήσουμε τους Αμερικανούς στην Αλεξανδρούπολη»! Τι κάνει η Ελληνική κυβέρνηση;

Θα τους περιμένουμε με...ανοιχτές αγκάλες!!!
Juan
 

Ο γνωστός απόστρατος αξιωματικός Ερντογάν Καρακούς ο οποίος εκτός από μόνιμος αμυντικός αναλυτής στο φιλοκυβερνητικό κανάλι CNN TURK, είναι και στενός σύμβουλος του Ρ.Τ. Ερντογάν, ανέλυσε (!) τον τρόπο εισβολής των Τουρκικών δυνάμεων στην Ελληνική Θράκη σε περίπτωση πολέμου με την Ελλάδα!

Επειδή λοιπόν θεωρεί το έδαφος πάνω από την Αλεξανδρούπολη ακατάλληλο για ανάπτυξη τεθωρακισμένων δυνάμεων γιατί είναι ορεινό και δασώδες, προτείνει να περάσουν οι Τουρκικές δυνάμεις από τα μέρη που έχουν εγκατασταθεί οι Αμερικανοί, ενώ ο έτερος αναλυτής (και αυτός βασικός σύμβουλος του Ερντογάν) Μεσούτ Χακκί Τζασίν, προτείνει εισβολή από την Βουλγαρία και επίθεση από τα Ελληνο-Βουλγαρικά σύνορα!

Κι αυτά ακούγονται σε μεγάλο κανάλι. Ταυτόχρονα η Άγκυρα δείχνει ότι δεν υπολογίζει ποσώς την Βουλγαρία και θα χρησιμοποιήσει το έδαφός της για να επιτεθεί στην Ελλάδα. Το ενδεχόμενο να αντισταθούν οι Βούλγαροι δεν το σκέφτονται καν (μεγάλη συζήτηση και αυτό).

Όσο για την κατάληψη των αμερικανικών θέσεων δεν προσδιορίζεται αν θα γίνει με την βία, δηλαδή αν θα τους χτυπήσουν ή αν οι Αμερικανοί απλώς επιτρέψουν την διέλευση από τις θέσεις τους.

Το θέμα είναι ότι τα πιστεύουν αυτά και προφανώς έχουν αφορμές για να τα πιστεύουν.

¨Δείτε, το πιο απλό είναι η συσσώρευση στην Αλεξανδρούπολη. Η αμερικανική συσσώρευση δεν είναι σημαντική, ούτε και η δύναμή της είναι σημαντική.

Εκεί η Αμερική με κάποιο τρόπο δημιουργεί μια στρατιωτική θέση μπλοκαρίσματος, ώστε οι χερσαίες δυνάμεις μας να μην πραγματοποιήσουν επιχείρηση.

Δείτε πως το κάνει. Τώρα έχει εγκατασταθεί τόσο στο λιμάνι όσο και σε συγκεκριμένα σημεία της πόλης, όπως στην βάση Κανδηλάπτη.

Αυτή την στιγμή ήδη έχει εγκατασταθεί. Ενώ τώρα εγκαθίσταται στην βάση Γιαννούλη.

Αφού περάσεις τον Έβρο, υπάρχει μία επίπεδη περιοχή, ενώ το σύνολο της περιοχής Βόρεια της πόλης που αποκαλείται Αλεξανδρούπολη, είναι πλήρως ορεινή και δασώδης.

Δεν είναι κατάλληλη για επιχείρηση θωρακισμένων μονάδων.

Για αυτό εκείνη τη μέρα θα είστε υποχρεωμένοι να περάσετε από τα μέρη που έχουν καταλάβει οι Αμερικάνοι¨.

Εκείνη την στιγμή, όπως αναφέρουν τα Τουρκικά Νέα, παρεμβαίνει ο άλλος αναλυτής ο Μεσούτ Χακκί Τζασίν και του λέει πως υπάρχει λύση καθώς ¨ο Στρατός μπορεί να μπει μέσω Βουλγαρίας και να αποκόψει τις γραμμές¨ !

Το ζήτημα είναι, πως αυτά που ανακοινώνουν οι Τούρκοι, αργά ή γρήγορα, τα θέτουν σε εφαρμογή όσο παράλογα και αν ακούγονται, ενώ η Ελληνική κυβέρνηση και τα περισσότερα ΜΜΕ τα σερβίρουν στον Ελληνικό λαό ως μια «εσωτερική κατανάλωση» για τους ψηφοφόρους Τούρκους.

Η Αθήνα οφείλει, σε κάθε περίπτωση, να στείλει άμεσα ένα αυστηρό και ξεκάθαρο μήνυμα προς την Άγκυρα, ότι δεν επιδιώκουμε πόλεμο, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε με κάθε τίμημα την Εθνική μας Κυριαρχία σε στεριά, θάλασσα και αέρα, αν ποτέ η χώρα μας απειληθεί! Αλλιώς, δεν έχει κανένα νόημα να αγοράζουμε καινούργια οπλικά συστήματα, αν δεν είμαστε αποφασισμένοι να τα χρησιμοποιήσουμε!…

https://europost.gr/