23.9.21

Πάτρα: Ξύπνησε από το κώμα ο 6χρονος Φώτης μετά το ατύχημα στα καρτ


 

Ξύπνησε από το κώμα ο 6χρονος Φώτης που είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι κατά τη διάρκεια αγώνων καρτ στο κέντρο της Πάτρας - Ομαλά εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του

Καλά τα νέα από την Πάτρα καθώς ξύπνησε από το κώμα που βρισκόταν ο 6χρονος Φώτης, μετά την αποσωλήνωση που έκαναν οι γιατροί του νοσοκομείου του Ρίου. Το παιδί είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια αγώνων καρτ στο κέντρο της Πάτρας με ένα όχημα να πέφτει στις προστατευτικές μπαριέρες μετά από σύγκρουση με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 6χρονου αγοριού που βρισκόταν στο σημείο για να παρακολουθήσει τους αγώνες.

Οπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24news, ο μικρός Φώτης έχει αρχίσει και κινεί πόδια και χέρια, ωστόσο ακόμη δεν μπορεί να μιλήσει, κάτι που αναμένεται να γίνει αργότερα. Σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου του Ρίου Πατρών, το παιδί βρίσκεται σε καλή κατάσταση και η πορεία της υγείας του εξελίσσεται ομαλά, αφότου αποσωληνώθηκε. Κοντά του βρίσκονται οι γονείς του, που του έδειξαν μάλιστα και τις ζωγραφιές των συμμαθητών του.

«Πάμε Φώτη» γράφει το μήνυμα των συμμαθητών του, οι οποίοι με ζωγραφιές που έφτιαξαν προσπαθούν να τον εμψυχώσουν, όπως γράφει στην ανάρτηση που έκανε ο υπεύθυνος της ΜΕΘ, Ανδρέας Ηλιάδης.