21.9.21

Βάρκιζα: Ελεύθεροι οι συλληφθέντες για το 2χρονο κοριτσάκι που ξέχασαν στο σχολικό λεωφορείο


Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το κοριτσάκι παρέμεινε για ώρες κλεισμένο μέσα στο σχολικό λεωφορείο, καθώς ούτε ο οδηγός πρόσεξε πως το παιδί δεν βγήκε από το όχημα, αλλά ούτε και οι υπεύθυνοι του σταθμού αντιλήφθηκαν την απουσία του

Προσωρινά ελεύθεροι με εντολή Εισαγγελέα αφέθηκαν οι υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού στη Βάρκιζα και ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου, ο οποίος άφησε για πέντε ώρες μόνο του στο όχημα ένα κοριτσάκι 2 ετών.

Οι υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού στη Βάρκιζα καθώς και ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου συνελήφθησαν αρχικά μετά τη μήνυση που υπέβαλαν οι γονείς του δίχρονου κοριτσιού, το οποίο ξέχασε επί ώρες μέσα στο όχημα ο οδηγός. Οι καταγγελλόμενοι ως υπεύθυνοι για το συμβάν συνελήφθησαν τη Δευτέρα και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε περαιτέρω έρευνα για την υπόθεση, προκειμένου να συμπληρωθεί με επιπλέον υλικό η δικογραφία, δίνοντας παράλληλα εντολή να αφεθούν ελεύθεροι οι συλληφθέντες, έως τότε.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το κοριτσάκι παρέμεινε για ώρες κλεισμένο μέσα στο σχολικό λεωφορείο, καθώς ούτε ο οδηγός πρόσεξε πως το παιδί δεν βγήκε από το όχημα, αλλά ούτε και οι υπεύθυνοι του σταθμού αντιλήφθηκαν την απουσία του. Αποτέλεσμα ήταν το παιδί να παραμείνει εγκλωβισμένο μέσα στο λεωφορείο. Το κοριτσάκι φαίνεται να αποκοιμήθηκε για κάποιο χρονικό διάστημα και όταν ξύπνησε άρχισε να κλαίει κατατρομαγμένο. Σύμφωνα με πληροφορίες, για το περιστατικό κλήθηκαν στο σημείο αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι έσπευσαν έπειτα από τηλεφώνημα πολίτη που αντιλήφθηκε το κλάμα του παιδιού.