12.9.21

11η Σεπτεμβρίου: Αποκάλυψε την εκπαίδευση των τρομοκρατών εντός ΗΠΑ και δολοφονήθηκε μαζί με τα παιδιά του


Σκότωσαν ακόμα και τον σκύλο της οικογένειας!

Οι εφημερίδες έγραψαν ότι “σκότωσε τα παιδιά του και αυτοκτόνησε”. Ο λόγος; Μία τοπική εφημερίδα ανέφερε ότι πρόσφατα είχε παρουσιάσει “συμπτώματα παράνοιας”.

Ο βετεράνος Phillip Marshall, Θα τίναζε στον αέρα το αφήγημα της εισβολής στο Αφγανιστάν, αφού στο βιβλίο του τεκμηριώνει ότι οι δράστες ήταν Σαουδάραβες χωρίς καμία σχέση με την ασιατική χώρα. Ήταν όμως η εποχή που οι Ταλιμπάν είχαν απαγορεύσει την καλλιέργεια της παπαρούνας από την οποία προέρχεται η ηρωίνη, γονατίζοντας κυριολεκτικά τους κολοσσούς του μαύρου χρήματος και του ξεπλύματος από το εμπόριο ηρωίνης.

Κολοσσούς που μέσω λόμπι επηρεάζουν ακόμα και ολόκληρες κυβέρνησης. Ενίοτε, κατευθύνουν και εισβολές. Οι Ταλιμπάν βλέπετε τις θηριωδίες κατά γυναικών της έκαναν πολλά χρόνια πριν ενοχληθούν οι ΗΠΑ. Την καλλιέργεια της παπαρούνας όμως την είχαν απαγορεύσει μόλις λίγους μήνες πριν την εισβολή.

Ο Αμερικανός βετεράνος που έκανε την πραγματογνωμοσύνη στην επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου, υποστήριξε ότι η ενέργεια χρηματοδοτήθηκε από την Σαουδική Αραβία, ενώ οι τρομοκράτες “πιλότοι” εκπαιδεύτηκαν από άνδρες των Αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών. Ανέφερε μάλιστα και τους τόπους εκπαίδευσης. Όχι φυσικά για να χτυπήσουν εντός Αμερικής, αλλά στα πλαίσια της συμφωνίας ΗΠΑ – Σαουδικής Αραβίας.

Απίστευτο; Κάθε άλλο. Θυμηθείτε τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις στην αμερικανική στρατιωτική βάση, από εκπαιδευόμενο Σαουδάραβα.

Το αμερικάνικο βαθύ κράτος που υφάρπαξε τα δικαιώματα των πολιτών με το άλλοθι της ασφάλειας λοιπόν, δολοφόνησε μια γενναία φωνή που είχε το θάρρος να πει την αλήθεια. Η Σαουδική Αραβία παρέμεινε μονοπώλιο στο πετρέλαιο και συνεχίζει την χρηματοδότηση όλων των ισλαμιστών που σφάζουν έθνη με την υποστήριξη της Δύσης.

Και για να μην τολμήσει κανείς να κουνηθεί σκότωσαν ό,τι ζωντανό υπήρχε στο σπίτι. Τα παιδιά του μέχρι και το σκυλί του.

D279FD15 7B51 4505 B716 9CE5AFC6B523

Το βιβλίο που του κόστισε τη ζωή

Ο πρώην πιλότος αεροπορικής εταιρείας ο Phillip Marshall έχει περάσει πολύ χρόνο κοντά στη Santa Barbara πέρυσι για την προετοιμασία της απελευθέρωσης του αμφιλεγόμενου βιβλίου του σχετικά με τη συνωμοσία της 9/11 “The Big Bamboozle:. 9/11 και ο Πόλεμος κατά της Τρομοκρατίας”.

Κατά τη διαδικασία της επεξεργασίας και πριν από την κυκλοφορία του βιβλίου, ο Marshall έλεγε γιατί το έργο του κατηγορεί την κυβέρνηση Μπους.

Ο Marshall συνέχισε λέγοντας: “Ο πραγματικός λόγος που η επίθεση ήταν επιτυχής, είναι λόγω μίας εσωτερικής στρατιωτικής δράσης και συντονισμένης εκπαίδευσης που προετοίμασε τους αεροπειρατές της πτήσης. Έχουμε δεκάδες έγγραφα που αποδεικνύουν 100% ότι αυτή η εκπαίδευση πτήσεων πραγματοποιήθηκε στην Καλιφόρνια, Φλόριντα και την Αριζόνα 18 μήνες πριν από την επίθεση.”

Ο Marshall είπε ότι ήξερε ότι το βιβλίο του θα βάλει πολλούς ανθρώπους εναντίον του, ενώ είχε μιλήσει σε πολλές ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές.

Σε έκθεση του σερίφη της κομητείας όπου διέμενε: ο Phillip Marshall και τα παιδιά του, η Macaila Marshall 14 ετών, και ο Άλεξ Μάρσαλ, 17 ετών βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους, και η αιτία του θανάτου ήταν ένα ενιαίο τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι για όλους, είπε ο ιατροδικαστής. Ο σκύλος της οικογένειας βρέθηκε επίσης νεκρός από μια σφαίρα σε μια κρεβατοκάμαρα.

Η μητέρα των παιδιών του, ταξίδευε για εργασία στην Τουρκία, κατά τη στιγμή της σφαγής.

https://www.olympia.gr/

Επιμέλεια αναρτήσεως:  ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΑΣ