8.8.21

Ξεχειλίζει η οργή του κόσμου κατά του Κ.Μητσοτάκη: «Μας άφησαν να καούμε -Το μεγαλύτερο αίσχος αυτής της π… της κυβέρνησης»

 


Συνεχίζεται η οργή και αγανάκτηση κατά της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού, καθώς άφησαν δίχως βοήθεια την Εύβοια και οι φωτιές είναι για 6η μέρα ανεξέλεγκτες.

Οι κάτοικοι και οι τοπικοί φορείς έχουν αφεθεί στο έλεος του θεού από την κυβέρνηση, βγαίνουν στα κανάλια και εκλιπαρούν για βοήθεια και ενίσχυση των εναέριων μέσων.

Γυναίκα έκανε λόγο για «που@@α κυβέρνηση», ενώ μια άλλη με δάκρυα στα μάτια, όπως θα δείτε στο απόσπασμα που πάρθηκε, μίλησε για «ντροπή και αίσχος».

Μοναδικό αποκούμπι των κατοίκων, οι εθελοντές πυροσβέστες!

«Νιώσαμε την υποχρέωση να βοηθήσουμε και ξεκινήσαμε να μαζεύουμε είδη πρώτης ανάγκης, εστιάσαμε σε είδη φαρμακείου», δήλωσε η εθελόντρια Βασιλική Παλιβού.

Ο Νεκτάριος Μαρτίνος βοήθησε στην κατάσβεση και την παροχή βοήθειας στις περιοχές των Θρακομακεδόνων και Βαρυμπόμπης. Μάλιστα, πρόσφερε στέγη σε δύο πυρόπληκτες οικογένειες.

«Προτιμώ να μην έχω να φάω, παρά να αφήσω έτσι την κατάσταση. Θα πάω εκεί και θα βοηθήσω, θα μείνω εκεί ακόμα και όταν σβήσουν οι φωτιές. Δεν έχουν ούτε γάζες, θα δώσω χρήματα από την τσέπη μου και θα τους τα πάω», είπε με τη φωνή του να λυγίζει.

Άλλη μία υβριστική επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη σε ζωντανή σύνδεση από την κρατική τηλεόραση. Αυτή τη φορά στην ΕΡΤ σε ανταπόκριση από το Σπαθάρι Ευβοίας.

Δεν μιλάμε πλέον για μεμονωμένα περιστατικά αλλά για έκφραση λαϊκής δυσαρέσκειας.

 

https://warnews247.gr/