10.8.21

Νέα δολοφονία στην Ελλάδα: Νεκρός 20χρονος στις Σέρρες από μαχαίρωμα



 Μία ακόμα δολοφονία σημειώνεται τον τελευταίο καιρό στη χώρα μας, καθώς ένας 20χρονος έπεσε νεκρός έπειτα από μαχαίρωμα. 

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει η ΕΡΤ, η δολοφονία έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Δευτέρας σε πλατεία των Σερρών. 

Μία παρέα τεσσάρων νεαρών βρισκόταν στο σημείο και για άγνωστο, μέχρι στιγμής, λόγο δύο εξ αυτών, ένας 21χρονος και ένας 20χρονος, άρχισαν να διαπληκτίζονται.

Ο 21χρονος τότε έβγαλε μαχαίρι που έφερε πάνω και το κάρφωσε στην καρδιά του έτερου νεαρού σκοτώνοντάς τον.

Στη συνέχεια το έσκασε από το σημείο και πλέον αναζητείται από τις Αρχές.

Οι άλλοι δύο νεαροί δίνουν καταθέσεις στην αστυνομίας.

Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία στην Κρήτη 

Την ίδια ώρα το φως της δημοσιότητας βλέπουν νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις σχετικά με την άγρια δολοφονία της 47χρονης στον Πάνορμο, καθώς η άτυχη γυναίκα έπεσε νεκρή μπροστά στα μάτια της κόρης της.

Τη 47χρονη, μητέρα δυο παιδιών, σκότωσε στις 7:30 το απόγευμα της Κυριακής μέσα στην επιχείρηση SPA που διατηρούσε στο Πάνορμο Μυλοποτάμου, ένας 49χρονος του οποίου η ταβέρνα βρίσκεται δίπλα στο κατάστημα της άτυχης γυναίκας.

Τα γεγονότα δείχνουν πως ήταν αποφασισμένος να τη σκοτώσει. Πήρε στα χέρια του μια κυνηγετική καραμπίνα, μπήκε μανιασμένος στη γειτονική επιχείρηση και πυροβόλησε τη γυναίκα πισώπλατα, αφαιρώντας της τη ζωή.

Τα σκάγια του όπλου διέλυσαν κυριολεκτικά το κορμί της 46χρονης. Ο θάνατος της ήταν ακαριαίος και απλά διαπιστώθηκε από τους γιατρούς του νοσοκομείου όπου μεταφέρθηκε.

Μπροστά στο σκηνικό του εγκλήματος ήταν η 20χρονη κόρη της τραγικής γυναίκας που άρχισε να ουρλιάζει.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα ενώ ήταν στην είσοδο της επιχείρησης της την πλησίασε ο 49χρονος που στάθμευσε απ’ έξω το Ι.Χ. του και κάτι της είπε, ωστόσο επειδή είχαν κάποιες διαφορές εκείνη επέλεξε να τον αγνοήσει και γύρισε την πλάτη της, έτσι ώστε να τον αναγκάσει να αποχωρήσει για να μην δημιουργηθεί φασαρία μπροστά στον κόσμο. Τότε ο δράστης την πυροβόλησε.

https://www.pronews.gr/