20.7.21

Εφιαλτικά σενάρια: Ετοιμάζουν πόλεις-φυλακές για όσους αρνούνται να εμβολιαστούν; (βίντεο)

Προφανώς  αγνοούν τι θα πεi  "Λαϊκή όργή¨ !
Juan

Ένα ακόμη εφιαλτικό σενάριο έρχεται στο φως της δημοσιότητας στη νέα εποχή του COVID που ζει ο πλανήτης.

Πρόκειται για την δημιουργία ειδικών πόλεων-φυλακών στις οποίες θα οδηγούνται εκεί όσοι αρνούνται να δεχθούν να εμβολιαστούν εν μέσω της συνολικής παράνοιας που έχει πλήξει τον πλανήτη αναφορικά με τον κορωνοϊό.

Δύσκολο να το πιστέψει κάποιος ότι μπορεί να φτάσουμε μέχρι εκεί; Όχι και τόσο, εάν σκεφτεί κανείς ότι ήδη η κυβέρνηση μελετά τον αποκλεισμό των μη εμβολιασμένων από τα καταστήματα λιανικής πώλησης! Ποιος θα το περίμενε αυτό πριν από κάποιο καιρό;

Η δημιουργία των  «πόλεων επιμόρφωσης» η οποία δρομολογείται σε Βρετανία, Καναδά και Αυστραλία (αναφέρεται ότι έχει εγκριθεί η κατασκευή έξι τέτοιων εγκαταστάσεων μόνο στη Βρετανία) ουσιαστικά των φυλακών τη νέας εποχής, θα αφορά όχι ποινικούς εγκληματίες αλλά όσους αμφισβητούν τη νέα τάξη υγείας (ΝΤΥ) και μάλιστα όπως αναφέρει ο Alex Jones στην εκπομπή του μια τέτοια κατασκευάζεται ήδη στην Βρετανία.

Αυτή θα αποτελείται από «αίθουσες» και «εργαστήρια» επιμόρφωσης και το ερώτημα που διατυπώνεται είναι για ποιους προορίζονται αυτές οι εγκαταστάσεις.

Οι εγκαταστάσεις ονομάζονται «κέντρα κοινωνικής απομόνωσης για τον COVID-19» CICCOVID) και εάν οι πληροφορίες ευσταθούν τότε πρόκειται για στρατόπεδα συγκέντρωσης όσων δεν θέλουν να ενταχθούν στην ΝΤΥ.

Πρόκειται για γιγάντιες εγκαταστάσεις στις οποίες θα οδηγηθούν οι μη εμβολιασμένοι προκειμένου να επιμορφωθούν και να ενταχθούν ξανά στην κοινωνία μόλις η περίοδος αυτή ολοκληρωθεί, αφού πιθανότατα έχουν εμβολιαστεί πρώτα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται σενάρια για τη δημιουργία στρατοπέδων συγκέντρωσης σε ότι αφορά τον κορωνοϊό. Βέβαια και να εξωραΐσουν την κατάσταση  όσοι θα οδηγηθούν εκεί, δεν θα αναφέρονται ως «φυλακισμένοι» αλλά ως «κάτοικοι».

Έτσι το σύνθημα πολλών κυβερνήσεων «μείνετε ενημερωμένοι για τον κορωνοϊό», δεν είναι απλά μια συμβουλή αλλά πρόκειται να υλοποιηθεί στην πράξη με τον πιο ολοκληρωτικό τρόπο.

Είναι σαν λένε: «Εάν δεν θέλετε να μείνετε ενημερωμένοι θα σας ενημερώσουμε εμείς θέλετε δεν θέλετε.»

Σε άρθρο του pronews.gr από τον Οκτώβριο του 2020 γινόταν η πρώτη νύξη για την δημιουργία τέτοιων κέντρων. Τότε βέβαια είχαμε αναφέρει ότι  αυτά θα αφορούσαν φορείς του COVID προκειμένου να διαχωριστούν από την υπόλοιπη κοινωνία για να μην τη μολύνουν.

Αλλά αυτά τα δεδομένα υπήρχαν  τότε. Στην πραγματικότητα ο σχεδιασμός μπορεί να ήταν άλλος.