2.7.21

Κύριε Πρωθυπουργέ!. Στερείστε στοιχειώδους πειθούς!!!



Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός- Ερευνητής


Κύριε Πρωθυπουργέ!.
Η τακτική σας, να πείσετε τους Έλληνες να εμβολιαστούν κατά του κορωνϊού, είναι πέρα για πέρα αποτυχημένη!.
Μέτρα με δωράκια προς τους νέους μας, σαν να είναι αμερικανάκια και μέτρα που χωρίζουν τους Έλληνες εις τους μεν και εις τους δε, που θυμίζουν άλλες εποχές, δεν πρόκειται να τους πείσουν!.
Αυτά τα αστυνομικά μέτρα σας, για τους ανεμβολίαστους και τα δωράκια προς τους νέους μας, για να εμβολιαστούν, δείχνουν κύριε Πρωθυπουργέ, ότι στερείστε στοιχειώδους πειθούς!.
Θα μπορούσατε για να πείσετε τη συντριπτική πλειοψηφία των ανεμβολίαστων συμπατριωτών μας, να πάνε να εμβολιαστούν, να κάνατε το εξής απλό!.
Να δίνατε τη δυνατότητα στο κάθε Έλληνα να είχε το δικαίωμα ελεύθερης επιλογής εμβολίου από όλα τα εμβόλια (παραδοσιακά και μη παραδοσιακά) που έχουν ανά το κόσμο κατασκευαστεί (κινέζικα, ρώσικα, αμερικάνικα, αγγλικά και άλλα)).
Εσείς όμως κάτι τέτοιο δεν έχετε κάνει!.
Αντιθέτως έχετε επιλέξει 4 εμβόλια (Faizer, Mont;erna, Astra, Jonson) μη παραδοσιακά νέας τεχνολογίας, (που χρειάζονται μερικά χρόνια για να δοκιμαστούν) και καλείται όλους τους Έλληνες να επιλέξουν ένα απ' αυτά τα 4 εμβόλια!.
Όμως οι Έλληνες κύριε Πρωθυπουργέ, δεν τρώνε κουτόχορτο και ένα μεγάλο μέρος αρνείται να εμβολιαστεί με ένα εμβόλιο νέας τεχνολογίας, που δεν έχει δοκιμαστεί και δεν ξέρουμε τι παρενέργειες μπορεί να προκαλέσει στο μέλλον στον οργανισμό των ανθρώπων!.
Είμαι βέβαιος , κύριε Πρωθυπουργέ, εάν είχατε προμηθευτεί και τα παραδοσιακά εμβόλια, που είναι κατασκευασμένα με την παλαιά τεχνολογία με εξασθενημένο κορωνοϊό και η οποία τεχνολογία είναι δοκιμασμένη, τότε αυτή τη στιγμή που μιλάμε, θα είχε εμβολιαστεί το 99% του Ελληνικού πληθυσμού, αφού οι περισσότεροι Έλληνες θα έτρεχαν να κάνουν το παραδοσιακό εμβόλιο που είναι δοκιμασμένο και είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να προκαλέσει μελλοντικές παρενέργειες στην υγεία τους!.
Με όσα σας ανέπτυξα παραπάνω , κύριε Πρωθυπουργέ, μια μόνο κίνηση χρειάζεται να κάνετε :
Να φέρετε και παραδοσιακά εμβόλια κατά του κορωνοϊού!.
Μόνο έτσι θα λύσετε το πρόβλημα της άρνησης του εμβολιασμού από μια μεγάλη μερίδα του Ελληνικού λαού!.
Εάν δεν φέρετε κ. Πρωθυπουργέ και παραδοσιακά εμβόλια, αλλά επιμένετε στα 4 παραπάνω μη παραδοσιακά εμβόλια, ένα μεγάλο μέρος των Ελλήνων και ιδιαιτέρως οι ηλικιωμένοι δεν θα σπεύσουν να εμβολιαστούν και η περιπόθητη ανοσία αγέλης θα παραμείνει ένα όνειρο θερινής νυχτός!!!
Και για αυτό δεν θα φταίνε οι Έλληνες, που δεν πάνε να εμβολιαστούν, αλλά εσείς κ. Πρωθυπουργέ που δεν θα φέρετε στην Ελλάδα και τα παραδοσιακά εμβόλια κατά του κορωνοϊού, που είναι το κλειδί της λύσης του προβλήματος των ανεμβολίαστων συμπατριωτών μας!!!
Και εάν επιμένετε μόνο στα τέσσερα αυτά μη παραδοσιακά εμβόλια, υπάρχει κίνδυνος,, κ. Πρωθυπουργέ, να κατηγορηθείτε από μια μερίδα καχύποπτων συμπατριωτών μας, ότι έχετε οικονομικά οφέλη, από μια τέτοια προώθηση στη χώρα μας, ορισμένων συγκεκριμένων εμβολίων, που κανένα απ' αυτά δεν είναι παραδοσιακό!!!.
Και τότε θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε!. Γιατί καλλίτερα να σας βγει το μάτι, παρά το όνομα!
Το δε πολιτικό σας κόστος, από μια τέτοια λαθεμένη παράλειψη σας, θα είναι πολύ μεγάλο!.
Κινδυνεύετε στις προσεχείς Βουλευτικές εκλογές να χάσετε την εξουσία!.
Και αυτό θα σας στοιχίσει πολύ!
Γιατί η εξουσία, όπως ξέρετε πολύ περισσότερο από εμάς, είναι πολύ γλυκιά!!!

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ