10.7.21

Τρόμος σε κάμπινγκ - Οχιά πετάχτηκε από λεκάνη

Σύμφωνα με την ανοησία που επικρατεί σήμερα, έπιασαν την οχιά (δηλητηριώδες φίδι) και αντί να της "συντρίψουν την κεφαλήν" , την άφησαν ελεύθερη!!! Αν η οχιά αυτή  δαγκώσει κάποιον άνθρωπο και προκαλέσει το θάνατό του, ποιος θα ευθύνεται; Η οχιά ή αυτοί που την άφησαν ελεύθερη;
Πότε θα αφήσουμε τη μοδάτη "ευαισθησία" που επικρατεί σήμερα και προς ορισμένα ζώα (ανεξαρτήτως της επικινδυνότητάς τους)  της οποίας  ευαισθησίας εξαιρούνται οι άνθρωποι που κοιμούνται νηστικοί κάτω από γεφύρια;


Λαχτάρησε μια κατασκηνώτρια σε κάμπινγκ της Ευξεινούπολης στον Αλμυρό. 
Η γυναίκα πήγε στη χημική τουαλέτα που υπήρχε στον χώρο, όταν ξαφνικά πετάχτηκε μια οχιά.
 Σοκαρισμένη φώναζε και καλούσε σε βοήθεια. Όπως περιέγραφε μετά, ευτυχώς αντιλήφθηκε το φίδι και απέφυγε έτσι να μπει σε δυσάρεστες περιπέτειες σε περίπτωση που τη δάγκωνε.

Στο σημείο προσέτρεξαν σύμφωνα με το taxydromos.gr δύο πυροσβέστες με ένα όχημα. Εγκλώβισαν το φίδι σε απόχη και στη συνέχεια το ελευθέρωσαν!

Σημειώνεται ότι πριν από λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστή μια σοκαριστική είδηση από την Αυστρία, όπου ένας πύθωνας που είχε γλιστρήσει μέσα από τους σωλήνες της αποχέτευσης, βγήκε στη λεκάνη της τουαλέτας και δάγκωσε 65χρονο.