9.7.21

«Τείχος ανο(η)σίας» (Μόνο το «βραχιολάκι» έμεινε & να ξεθάψουν το νόμο 4000 περί «τέντυ-μποϋσμού)



Για γέλια και για κλάματα… Ο απόλυτος καλοκαιρινός θίασος του παραλόγου…

Από την επιδιωκόμενη επίτευξη «τείχους ανοσίας» ‘εξώκειλαν’ στα όρια της ανοησίας.

Οι πολίτες χωρίζονται στα δύο, με ενθάρρυνση των υποτιθέμενων «ταγών»-φωστήρων από πάνω, που επινόησαν το νέο ‘υγειονομικό απαρτχάιντ’.

Από δω οι επιθυμητοί (εμβολιασμένοι), από κει οι ανεπιθύμητοι, τα «μιάσματα» (μη εμβολιασμένοι).

Με ‘χωροφύλακες’ τους δύσμοιρους καταστηματάρχες στους οποίους πέταξαν την «καυτή πατάτα» της αφροσύνης και της ανικανότητάς τους.

Σε λίγο θα βάλουν και ‘βραχιολάκι’ (μη γελάτε, ιδέα του Αναστασιάδη της Κύπρου είναι) στους μη εμβολιασμένους για να φαίνονται καλύτερα. Πάλι καλά να λέμε, αφού με μυαλά τύπου «Άδωνι» θα μπορούσαν να ξεθάψουν ακόμα και το νόμο 4000 περί «τεντυ-μποϋσμού».

Για να σοβαρευτούμε όμως, τουλάχιστον να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε προς τα που πάει το πράγμα με βάση πάντα το σκεπτικό και την επιχειρηματολογία τους.

Μπορεί κάποιος από τους παραπάνω εχέφρονες κυβερνώντες ή τους λεγόμενους ειδικούς να μας διαβεβαιώσει ότι κάνοντας όλοι και τις δύο δόσεις των εμβολίων χτίσαμε «τείχος ανοσίας» και ξεμπερδέψαμε μια και καλή με τον ιό και τις μεταλλάξεις του;

Ευτυχώς, τα κανάλια (αφού μια μεγάλη μερίδα του κόσμου παραμένει ακόμα ‘τηλεορασόπληκτη’ και η «πλύση εγκεφάλου» από την καλοπληρωμένη προπαγάνδα δούλεψε αρκετά) αρχίζουν σιγά-σιγά να βγάζουν και τις αντίθετες φωνές των επιστημόνων: Κούβελα, Γάκη, Φαρσαλινό, Παυλάκη κ.α. (βλέποντας βέβαια ότι δεν μπορούν να κάνουν κι αλλιώς καθώς  η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου παραμένει μετά το 6μηνο-7μηνο διστακτική στον εμβολιασμό).

Τι απαντά λοιπόν -για παράδειγμα- ο καθηγητής Φαρσαλινός ως προς το λεγόμενο «τείχος ανοσίας» (που θέλουν να μας πείσουν ότι είναι ο στόχος):

«Αν κάποιος με τον όρο «τείχος ανοσίας» περιγράφει την εξαφάνιση του ιού από την κοινότητα, νομίζω ότι πολύ απλά αρνείται να αποδεχθεί την πραγματικότητα ότι ο ιός αναμένεται να γίνει ενδημικός. Η διασπορά του ιού είναι ήδη τεράστια, ενώ τα εμβόλια βοηθούν σημαντικά αλλά δεν αποτρέπουν πλήρως την μόλυνση και τη μετάδοση. Άρα, η εξαφάνιση ή σχεδόν εξαφάνιση της νόσου και του ιού, όπως για παράδειγμα συμβαίνει σήμερα με την ιλαρά, την ερυθρά κτλ., είναι μια ουτοπία

Δεν υπάρχει άλλωστε ιστορικό προηγούμενο με εμβόλιο ή νόσο που δεν προσφέρουν μακροχρόνια ανοσία να οδήγησαν στην εξαφάνιση κάποιου λοιμογόνου παράγοντα που είχε τόσο ευρεία διασπορά. Οι ίδιοι οι CEO των εταιριών που παράγουν τα εμβόλια μιλούν για booster δόσεις, για επαναλαμβανόμενους εμβολιασμούς, χωρίς να ξέρουμε ακόμα τη συχνότητα ή το διάστημα μεταξύ των επανεμβολιασμών. Παραδέχονται λοιπόν ότι η ανοσία από τα εμβόλια δεν φαίνεται να είναι μακροχρόνια, και έχουμε επιπλέον και το ζήτημα των μεταλλάξεων.

Γνωρίζουμε ότι οι κορωνοϊοί μεταλλάσσονται, όχι με δραματικούς ρυθμούς αλλά μεταλλάσσονται. Πόσες μεταλλάξεις έχουμε ακούσει από το φθινόπωρο του 2020 μέχρι σήμερα, πόσες δεν έχουμε ακούσει αλλά έχουν ήδη συμβεί, και πόσες θα δημιουργηθούν και στο μέλλον; Είναι κάτι αναμενόμενο. Δεν καταλαβαίνω γιατί μας προκαλεί έκπληξη, ή πανικό, και δεν ξέρω αν η έκπληξη και ο πανικός που εμφανίζονται είναι γνήσιες και αυθόρμητες ή υποκριτικές αντιδράσεις της επιστημονικής κοινότητας και των μέσων ενημέρωσης. Ήδη έχει προκύψει η μετάλλαξη Δ+ στην Ινδία, και παρόλα αυτά συμπεριφερόμαστε σα να κυνηγάμε την ουρά μας, ένα κυνηγητό χωρίς τέλος».

Και με την τρομοκρατία, ‘το καρότο και το μαστίγιο’ που λέγαμε τι μπορούν να πετύχουν;

Γνωρίζοντας ότι το ποσοστό εμβολιασμού είναι στο 36% πανελλαδικά (ή λίγο παραπάνω, τοπικά στην Κω) κι αφού έχει περάσει το 6μηνο-7μηνο από την έναρξή των εμβολιασμών εφόσον -κατά δήλωση των εταιρειών- τα εμβόλια αυτά έχουν 6-8 μήνες κάλυψη θα πρέπει… να μηδενίσει το κοντέρ για τους πρώτους και να πάνε πλέον για την τρίτη και μετά την τέταρτη δόση (προς μεγάλη ικανοποίηση των φαρμακευτικών εταιρειών που παράγουν τα εμβόλια, φυσικά για το καλό μας).

Άρα λοιπόν ο στόχος του 70-80% εμβολιασμένων μέσα σε 6-8 μήνες (όσο και η κάλυψη του εμβολίου) δεν πιάνεται με τίποτα (από την αρχή το λέγαμε και το γράφαμε).

Στο ζητούμενο όμως «κάντε τα εμβόλια» (πόσα και μέχρι πότε;) Ποιες έρευνες ή μελέτες μας δείχνουν Πόσο ασφαλείς είναι η τρίτη-τέταρτη δόση ή οι επαναλαμβανόμενοι εμβολιασμοί ανά 6-8 μήνες; Άρα, συνεχίζουμε τα πειράματα με τις παρενέργειες και τους θανάτους… με νέες «Ιφιγένειες»; (Αν και η θυσία της Ιφιγένειας στην Ιλιάδα έφερε κάποιο αποτέλεσμα, αντιθέτως στην περίπτωσή μας τα πράγματα είναι πολύ θολά…)

Ο καθηγητής Κούβελας τόνισε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1 πως: «Δεν υπάρχει κλινική μελέτη που να δείχνει ότι η τρίτη δόση είναι ασφαλής και αποτελεσματική. Θα ήθελα να κάνουμε χημική και κυτταρική ανοσία εξέταση σε ένα ποσοστό εμβολιασμένων, να δούμε αν έχουν ανταποκριθεί για να δούμε τι θα γίνει με την τρίτη δόση».

Άρα λοιπόν όλη αυτή η σκόπιμη παραπληροφόρηση και κατατρομοκράτηση του κόσμου για να κάνει σώνει και καλά τα εμβόλια χωρίς αποτέλεσμα, κάπου αλλού αποσκοπεί (δεν το λέμε εμείς το λένε οι ίδιοι οι καθηγητές που προαναφέραμε: Καθηγητής Φαρσαλινός: «Το κλίμα τρομοκρατίας για τη νόσο μετατράπηκε σε κλίμα τρομοκρατίας για το εμβόλιο. Υπεύθυνοι είναι εκείνοι που επένδυσαν και επενδύουν στην τρομοκρατία, το φόβο και την παραπληροφόρηση»).

Από τα πλαστά πιστοποιητικά, περάσαμε στα εμβόλια «αλατόνερου» (στην Ινδία κ.α.) σε λίγο θα ακούμε για δωροδοκίες ψεύτικων εμβολιασμών (προχτές γράφαμε το άρθρο σήμερα ‘έσκασε’ η υπόθεση με τους «μαϊμού εμβολιασμούς» στο Ασκληπιείο Βούλας), κι έχουμε να δούμε ακόμη πολλά,με όλη αυτή την παρανοϊκή πίεση και τον ασφυκτικό κλοιό του «όλα για όλα».

Όταν μάλιστα ο καθηγητής Δημόπουλος δήλωσε στον Σκάι ότι:

«Η μετάλλαξη ΔΕΛΤΑ είναι μεν πολύ πιο μεταδοτική από άλλα στελέχη, αλλά λιγότερο θανατηφόρα» (ο καθηγητής Κούβελας τόνισε ότι είναι 10 φορές λιγότερο θανατηφόρα απ ‘οτι ο covid-19 δηλαδή σχεδόν όσο μια απλή γρίπη) Και ότι:

«Φάρμακα κατά του κορονοϊού θα είναι διαθέσιμα πριν το τέλος του έτους τονίζοντας ότι το ιδανικό φάρμακο θα πρέπει να είναι φθηνό, εύχρηστο και να χορηγείται με το που βγαίνει θετικό το αποτέλεσμα».

Συμπέρασμα: το όλο αφήγημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη «μπάζει από παντού»* και σε λίγο με τον τουρισμό, το βάλε-βγάλε, όρθιοι-καθιστοί των μέτρων, την εξάπλωση της ‘Δ’ και το νέο «διχασμό» που σπέρνει στον κόσμο, θα της γυρίσει με μαθηματική ακρίβεια, μπούμερανγκ.

(*Όπως «έμπαζε» πριν και το αφήγημα της κυβέρνησης Τσίπρα περί «ανθρωπιστικής κρίσης» επί των ημερών της με την χρήση των μεταναστών ως γεωπολιτικά πιόνια, από την Τουρκία. Ακριβώς το ίδιο βλέπουμε να κάνει σήμερα η Λευκορωσία στη Λιθουανία. Τότε, πάλι είχαν διχάσει τον κόσμο σε δήθεν αλληλέγγυους και μη. Και όσοι αντιδρούσαν ήταν «ρατσιστές» όχι μόνο από τους άλλους μισούς εδώ, αλλά μέχρι τον Ερντογάν και τη «νέα τάξη» η οποία σκόπιμα προκάλεσε όλες αυτές τις μετακινήσεις πληθυσμών με τις επεμβάσεις, τις συγκρούσεις και τα δουλεμπορικά κυκλώματα που ελέγχει στον ‘τρίτο’ κατακαημένο κόσμο).

Τώρα, ο «ρατσισμός» (φασισμός και δεν συμμαζεύεται) είναι από την ανάποδη, και όσοι αντιδρούν σε αυτόν είναι για τους «νεοταξίτες»… «ψεκασμένοι». Αμ δε…

http://aegeanews.gr/news