1.6.21

Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις διαρρήξεων οχημάτων στην ευρύτερη περιοχή Πυλαίας - Χορτιάτη

Οι Γύφτοι έγιναν αθίγγανοι μετά Ρομά και τώρα Ημεδαποί!
Τί άλλαξε;
ΑΛΕΞ


Ταυτοποιήθηκαν ως δράστιδες δύο "ημεδαπές" γυναίκες 


Η επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας – Χορτιάτη οδήγησε στην εξιχνίαση διαρρήξεων οχημάτων στην περιοχή αρμοδιότητάς τους.


Ταυτοποιήθηκαν ως δράστιδες δύο "ημεδαπές" ηλικίας 25 και 27 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.


Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο γυναίκες, σε διάστημα περίπου ενός μήνα (τέλη Μαρτίου – τέλη Απριλίου 2021), διέρρηξαν έξι (6) οχήματα, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσαν χρηματικά ποσά, κινητά τηλέφωνα, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα των κατόχων τους και πλήθος τραπεζικών καρτών, με τις οποίες πραγματοποίησαν συνολικά έντεκα (11) αναλήψεις και ανέπαφες συναλλαγές (800) περίπου ευρώ.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε ότι, οι προαναφερόμενες γυναίκες, δρώντας από κοινού και προσλαμβάνοντας περιστασιακά και άλλα άτομα της ιδίας φυλής, προκειμένου να τις συνδράμουν στη διάπραξη των κλοπών, προσέγγιζαν οχήματα που βρισκόταν σταθμευμένα έξω από σούπερ-μάρκετ και καταστήματα, στο εσωτερικό των οποίων υπήρχαν σε κοινή θέα τσάντες και αντικείμενα των κατόχων τους.


Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα και αυτές ελεύθερες να συνεχίσουν το παραδοσιακό τους έργο!!!