1.3.21

Το θράσος τους δεν έχει όρια!!! Διαμαρτύρονται οι τούρκοι που επιστρέφουμε τους "λαθροτουρίστες" που μας στέλνουν!!!


Οι βασανιστές αιμοσταγείς τούρκοι, μιλάνε για ...ανθρώπινα δικαιώματα!
Εικόνες από τα φριχτά βασανιστήρια που κάνουν οι Τούρκοι αστυνομικοί στους κρατούμενους!
Διαβάστε ΕΔΩ

Ομιλούν οι γελοίοι καταπατητές κάθε ανθρώπινου δικαιώματος, κάθε ανθρώπινης αξιοπρέπειας (όχι μόνο των άλλων λαών αλλά και του δικού της), αυτοί που προκαλούν πολέμους και συνθήκες μετανάστευσης σε διάφορες χώρες, αυτοί που από τις χώρες αυτές -και από άλλες- συλλέγουν χιλιάδες ατόμων, τους μεταφέρουν αεροπορικώς στη τουρκία για να τους προωθήσουν στην Ελλάδα και υπόλοιπη ΕΕ, προκειμένου να μεταλλάξουν την πληθυσμιακή θρησκευτική και εθνική συνοχή των κρατών αυτών. Ομιλούν αυτοί που φυσιολογικά δεν θα έπρεπε να υπάρχουν σαν κράτος από εκατοντάδες χρόνια! Κάποια στιγμή θα πρέπει να μην είναι σε θέση να "μιλούν". 

Juan 

Το τούρκικο υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται στην επιστροφή των μεταναστών από την Τουρκία που προσπαθούν να εισέλθουν στην Ελλάδα, όπως σημειώνει τούρκικο δημοσίευμα.(!!!)


«Ζητούμε από την ελληνική κυβέρνηση και όλα τα στοιχεία που εμπλέκονται στις επιστροφές να... θέσουν τέρμα στις επιστροφές, τη ...μεταχείριση κατά της... ανθρώπινης αξιοπρέπειας και τις παραβιάσεις των... ανθρωπίνων δικαιωμάτων που απαγορεύονται από το... διεθνές δίκαιο, το δίκαιο της ΕΕ και τη συμφωνία της 18ης Μαρτίου», αναφέρει η ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου.(!!!)

Το δημοσίευμα σημειώνει ότι η Ελλάδα πρέπει να... σταματήσει αυτήν την πρακτική, την οποία ακολουθεί και η Οργανισμός της Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής της Ευρωπαϊκής Ένωσης- FRONTEX

«Η συστηματική ...παράνομη πρακτική που πραγματοποιεί η Ελλάδα, την οποία σε ορισμένες περιπτώσεις ακολουθεί το FRONTEX συνεχίζεται εδώ και χρόνια. Περισσότεροι από 80 χιλιάδες μετανάστες επιστράφηκαν στη χώρα μας τα τέσσερα τελευταία χρόνια», γράφει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

«Καλούμε την Ευρωπαϊκή Ένωση να παρακολουθήσει την εφαρμογή του... δικαίου της ΕΕ και τον Χάρτη των... Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ στα κράτη μέλη βάσει της ...ανθρώπινης αξιοπρέπειας», καταλήγει.

Yeni Akit
_______________________
--
The Hellenic Information Team
https://www.stoxos.gr/

Τα ανθρώπινα...δικαιώματα στη τουρκία!!!