1.3.21

Ο Μάρτιος ο μήνας του πολέμου και των εκπλήξεων. ΤΩΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΓΕΡΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΨΥΧΙΑ σε αυτά που μας ετοιμάζουν.

 
Πάντα το σκοτάδι έχει μια τάση να επιβουλεύεται λίγες ώρες πριν βγει το ΦΩΣ.

Και το ΦΩΣ του Μαρτίου είναι ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ της ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


« Τον Μάρτη ξύλα φύλαγε μην κάψεις τα παλούκια…»

Πάλι Μάρτης ήρθε ... ο Πρώτος μήνας της Άνοιξης αλλά και πρώτος μήνας του χρόνου από τον καιρό ακόμα που αυτοκράτορας στη Ρώμη ήταν ο Ιούλιος Καίσαρας, οι Ρωμαίοι τον ονόμαζαν Martius από τον Θεό Mars, τον Άρη που ήταν ο θεός του πολέμου.

Αλλά και οι σημερινές ρωμαικές λεγεώνες δεν πάνε πίσω τον μήνα Μάρτιο.

ΜΑΡΤΙΟΣ 1999 ΣΕΡΒΙΑ - ΚΟΣΥΦΟΠΕΔΙΟ

«Οι Νατοϊκοί βομβαρδισμοί κατά της Γιουγκοσλαβίας ήταν στρατιωτική επιχείρηση του Οργανισμού Βορειοατλαντικού Συμφώνου (NATO) ενάντια στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γιουγκοσλαβίας κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Κοσσυφοπέδιο. Οι αεροπορικές επιδρομές διήρκεσαν από τις 24 Μαρτίου έως τις 10 Ιουνίου του 1999. Η επίσημη κωδική ονομασία της επιχείρησης του ΝΑΤΟ ήταν Operation Allied Force, στις Ηνωμένες Πολιτείες ονομαζόταν Operation Noble Anvil, ενώ στη Γιουγκοσλαβία η επιχείρηση ονομαζόταν λανθασμένα ως «Милосрдни анђео» (Ελεήμων άγγελος), ως αποτέλεσμα παρανόησης ή λανθασμένης μετάφρασης.

Οι βομβιστικές επιθέσεις συνεχίστηκαν μέχρι που επετεύχθη συμφωνία, η οποία οδήγησε στην απόσυρση των γιουγκοσλαβικών ενόπλων δυνάμεων από το Κοσσυφοπέδιο και τη δημιουργία της Προσωρινής Διοίκησης των Ηνωμένων Εθνών στο Κοσσυφοπέδιο (UNMIK), μιας ειρηνευτικής αποστολής του ΟΗΕ στο Κοσσυφοπέδιο.»

ΠΗΓΗ https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9D%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%8A%CE%BA%CE%BF%CE%AF_%CE%B2%CE%BF%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CF

ΕΡΩΤΗΜΑ μετά από τόσα χρόνια βρέθηκε καμία βιώσιμη λύση;

Πάλι συγκεντρώνουν στρατούς στην περιοχή αυτή των Βαλκανίων και όλοι μιλούνε για νέο γύρω ξεκαθαρίσματος παλαιών λογαριασμών.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2003 ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ όλα καίγονται

« Πετρελαιοπηγές στις φλόγες 22.03.2003 ΚΟΥΒΕΪΤ. Το πυκνό νέφος που σκέπασε τον ουρανό του Κουβέιτ σε συνδυασμό με τις τεράστιες φλόγες που έκαναν την εμφάνισή τους στο νότιο Ιράκ από την κατεύθυνση της Βασόρας επιβεβαίωσαν τους φόβους που ήθελαν το καθεστώς του Σαντάμ Χουσεΐν να έχει διατάξει την πυρπόληση των πετρελαιοπηγών της χώρας.»

https://www.kathimerini.gr/world/146383/petrelaiopiges-stis-floges/

« Νέο κύμα βομβαρδισμών συγκλονίζει την ιρακινή πρωτεύουσα το απόγευμα του Σαββάτου.

Οι ανταποκριτές μεταδίδουν ότι, μετά τη δύση του ηλίου, πολεμικά αεροσκάφη άρχισαν και πάλι να πετούν πάνω από την πόλη, ενώ αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για εκρήξεις και φωτιές στα νότια και ανατολικά της Βαγδάτης.

Εν τω μεταξύ, οι αμερικανικές και βρετανικές δυνάμεις κατέλαβαν τις πετρελαιοπηγές και άλλα σημεία στρατηγικής σημασίας στις πόλεις Βασόρα και Αν Νασρίγια, όπως λένε συμμαχικές στρατιωτικές πηγές.

Ισχυρές αμερικανό-βρετανικές δυνάμεις προωθούνται προς την Βαγδάτη, σύμφωνα με τους ανταποκριτές του ΒΒC.» http://www.bbc.co.uk/greek/news/030322_iraqwar2.shtm

ΕΡΩΤΗΜΑ μετά από τόσα χρόνια βρέθηκε καμία βιώσιμη λύση;

Πάλι συγκεντρώνουν στρατούς στην περιοχή για μια πιο δυνατή σύγκρουση που αυτή την φορά μπορεί να έχει πυρηνικά βλ. απειλές Ιράν.

Ο Πόλεμος θα πιαστεί είτε από πάνω , είτε από κάτω μας είπε ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ο Αιτωλός και η ανθρωπότητα μετεωρίζεται στα κενά του μυαλού που δημιουργεί η πανδημία.

25 ΜΑΡΤΙΟΥ του 2021 και ο Ελληνισμός

«φυλακισμένος» λόγω του ιού ετοιμάζεται να εορτάσει διαδικτυακά τα 200 χρόνια από την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ του 21.

Όμως του δόθηκε τα προηγούμενα χρόνια η ευκαιρία ειδικότερα στα απεχθέστερα τελευταία μνημονιακά, να μελετήσει τους προφήτες με αρχή τον Πατρό Κοσμά ώστε να περάσει τις σκληρές εξετάσεις που έρχονται.

Πολλοί θέλουν αυτά που μας ετοιμάζουν να τα δούμε εικονικά, αλλά δεν υπολόγισαν το ΦΩΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ του Μαρτίου που βιώνεται αληθινά.
φώτο από https://www.fotgrammi.gr/work

Τα επέκεινα είμεθα αναγκασμένοι να τα βιώσουμε ολοζώντανα για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε ως Έθνος στο μεγάλο παγκόσμιο κακό που έρχεται.

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Αναρτήθηκε από Rania