28.2.21

Η υποκρισία της Νέας Τάξης μέσα από μια επιστολή που παριστάνει την χριστιανική.... για τον Κουφοντίνα.Προλογικό σχόλιο
 
Τα τομάρια της Νέας Τάξης, οι συντάκτες της Εφημερίδας των Συντακτών, που ποτέ τους δεν λογάριασαν την ανθρώπινη ζωή...
 
Που πάντα στάθηκαν αρωγοί στις εκτρώσεις ανήμπορων ανθρώπινων εμβρύων με το πρόσχημα των δικαιωμάτων της γυναίκας (διότι τα ανθρώπινα έμβρυα δεν έχουν δικαίωμα στην ζωή)... που ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκαν για τα χιλιάδες θύματα των πολέμων που τα αφεντικά τους των μυστικών λεσχών και στοών διέταξαν και οργάνωσαν, που ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκαν για τους χιλιάδες αιχμαλώτους που βρίσκονται στα χέρια βαρβάρων, που δεν διαμαρτυρήθηκαν ποτέ για τους χιλιάδες χριστιανούς που μαρτύρησαν και μαρτυρούν από τους ισλαμιστές σε όλο τον τρίτο (και όχι μόνο) κόσμο, που ποτέ τους δεν διαμαρτυρήθηκαν για τα εκατομμύρια παιδάκια που πεθαίνουν κάθε μέρα από την πείνα και τις αρρώστιες στον τρίτο κόσμο λόγω ακριβώς του αίσχους της Νέας Τάξης που προωθεί την καταλήστευση των οικονομικών πόρων των χωρών τους, που ποτέ τους δεν διαμαρτυρήθηκαν τέλος κατά κανενός από τους χιλιάδες φυλακισμένους που σε Ελλάδα και εξωτερικό έχουν κάνει απεργία πείνας.... αποφάσισαν να παραστήσουν τους χριστιανούς και να ζητήσουν την βοήθεια του Αρχιεπισκόπου για τον δολοφόνο της 17 Νοέμβρη Κουφοντίνα!!!!! 
 
Είναι να γελάει κανείς που μια αποδεδειγμένα από δεκάδες αναρτήσεις της άθεη νεοταξική φυλλάδα έγραψε μια χριστιανικού περιεχομένου επιστολή στον Αρχιεπίσκοπο... 
 
Μια επιστολή μάλιστα με αναφορές στα λόγια του Κυρίου και στην αξία που δίνει Αυτός και η Εκκλησία Του στην ανθρώπινη ζωή ακόμα και των εχθρών της.... 
 
Αληθινά τους σιχάθηκε η ψυχή μου όταν διάβασα τον επίλογο... 
 
Τα λόγια τους θα ταίριαζαν απόλυτα αν αναφέρονταν για παράδειγμα σε ένα έμβρυο στην κοιλιά μας εγκύου, από αυτές που η Εφημερίδα των Συντακτών γουστάρει να ορίζουν το σώμα τους και να το σκοτώνουν.... αλλά ποτέ δεν την έγραψαν.
 
Διαβάστε απόσπασμα της επιστολής:
 
".....Γνωρίζετε καλύτερα από εμάς ότι οι μάρτυρες του χριστιανισμού έκαναν πράξη με την ίδια τους τη ζωή το μήνυμα του Ιησού από τον σταυρό του μαρτυρίου. Αυτό το μήνυμα ήρθε η ώρα να διατρανωθεί τώρα από εσάς και την Εκκλησία της Ελλάδος. Η ζωή ως δώρο Θεού δεν είναι υπερασπίσιμη κατ’ επιλογήν. Η αξία της είναι ίδια για όλους. Ο χριστιανός δεν ανταποδίδει σε κανέναν ό,τι έχει υποστεί.  
 
Μια ανθρώπινη ζωή βρίσκεται στα όριά της. Ενδεχομένως όταν διαβάζετε αυτές τις γραμμές να έχει περάσει στην άλλη πλευρά. Αλλά αν αυτό δεν έχει συμβεί, σας ζητούμε να παρέμβετε με το κύρος που διαθέτετε και την ισχύ των αρχών της χριστιανικής πίστης που πρεσβεύετε και υπερασπίζεστε. 
 
...Για το πότε όμως θα χάσει τη ζωή του αποφασίζει ο Θεός. Οχι οι άνθρωποι. Μην επιτρέψετε σε ανθρώπους να αντικαταστήσουν τον Θεό. Απαιτήστε, διακηρύξτε, δώστε δημόσια το μήνυμα του χριστιανισμού σώζοντας τη ζωή του ανθρώπου αυτού." 
 
Κι όμως αυτά τα λόγια ταιριάζουν κατά τους σιχαμερούς συντάκτες, στον Κουφαντίνα...
Τι να πει κανείς;
 
Πρέπει κάποτε να το καταλάβουμε ότι αυτά τα ρεμάλια μαζί με τα αφεντικά τους, προσπαθούν να αποδομήσουν ολόκληρη την ανθρώπινη ζωή. Ολά τα ιδανικά Πίστης και Πατρίδας τα μισούν. Πολεμούν με νύχια και με δόντια τον χριστιανισμό και τον θεωρούν σκοταδισμό... 
 
Κι όμως όταν πρόκειται για την ζωή του Κουφοντίνα όλα τα ξεχνούν και παριστάνουν τους χριστιανούς... 
Γιατί αυτή είναι η νεοταξική υποκρισία...
Ενδιαφέρεται για τα δικαιώματα επιλεκτικά...
 
Αντε να χαθείτε απάνθρωπα κτήνη... Προοδευτικοί σκοταδιστές, φίλοι των φονιάδων και των ομοφυλόφιλων, φίλοι κάθε διαστροφής και ανωμαλίας... Φίλοι κάθε σατανικού σχεδίου...
Τώρα θυμηθήκατε τον Χριστό;
Για να σας ακούσει πρέπει να ζητήσετε συγνώμη για όλα σας τα αίσχη... Διότι ο Θεός πρώτα και πάνω από όλα είναι δικαιοσύνη και αγάπη. Στοιχεία που απουσιάζουν και τα δύο από τις δικές σας καρδιές...
Ξεκινήστε λοιπόν πρώτα από αυτό και μετά ζητήστε ότι θέλετε....
 
Εκτός αν έχετε την εντύπωση ότι θα κάνετε τα έργα του διαβόλου αλλά όποτε γουστάρετε θα ζητάτε και την βοήθεια του Θεού κι Αυτός οφείλει να σας την παρέχει...
 
Είστε γελασμένοι...
 
ΘΑΝΟΣ

Ακολουθεί η βαθιά χριστιανική και ανθρώπινη, ΑΛΛΑ κατάπτυστη υποκριτική και ψεύτικη επιστολή των συντακτών προς τον Αρχιεπίσκοπο.... 
 
Έκκληση στον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο  
 
Μπροστά στον κίνδυνο η Ελλάδα να έχει τον πρώτο νεκρό από απεργία πείνας στην Ευρώπη στον 21ο αιώνα, η «Εφημερίδα των Συντακτών», σε μια ύστατη προσπάθεια να αποτραπεί αυτή η εξέλιξη, απευθύνεται δημόσια στον αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. Ιερώνυμο.  
 
Απευθυνόμαστε σε σας ως επικεφαλής της Εκκλησίας της Ελλάδος και πρώτο εκφραστή του χριστιανικού λόγου στη χώρα μας. Λόγου αγάπης, συγχώρεσης, θυσίας για τον συνάνθρωπο. Λόγου του σεβασμού και της υπεράσπισης της ανθρώπινης ζωής χωρίς διακρίσεις, καθώς η χριστιανική πίστη και η Εκκλησία τη θεωρούν δώρο του Θεού που μόνο αυτός μπορεί να την αφαιρέσει.  
 
Απευθυνόμαστε σε σας και στην Εκκλησία της Ελλάδος καθώς υπηρετείτε μια υπέρτατη αρχή του χριστιανικού πολιτισμού. Η χριστιανική πίστη δεν αντιμετωπίζει την ανθρώπινη ζωή κατ’ επιλογήν. Γι’ αυτό και στον χριστιανισμό συναντάμε την ανωτερότητα πνεύματος, αγωγής και αισθημάτων να ενδιαφέρεται το ίδιο όχι μόνο για τη ζωή των πιστών του, αλλά και για τη ζωή των διωκτών του.  
 
Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως οι πραγματικοί χριστιανοί στο διάβα της Ιστορίας απέδειξαν με πράξεις ότι για τη ζωή των διωκτών τους ενδιαφέρονταν περισσότερο απ’ ό,τι για τη δική τους. Η ιστορία των πρωτομαρτύρων και των μαρτύρων του χριστιανισμού το αποδεικνύει περίτρανα.  
 
Ο Ιησούς πάνω στον σταυρό δεν ζήτησε από τον Πατέρα του την τιμωρία των διωκτών του. «Πάτερ, άφες αυτοίς, ου γαρ οίδασι τι ποιούσι» ήταν η φράση του. Πρόκειται για την κατηγορηματική άρνηση της αυτοδικίας και της ανταπόδοσης πράξεων και για το ισχυρότερο μήνυμα αγάπης.  
 
Γνωρίζετε καλύτερα από εμάς ότι οι μάρτυρες του χριστιανισμού έκαναν πράξη με την ίδια τους τη ζωή το μήνυμα του Ιησού από τον σταυρό του μαρτυρίου. Αυτό το μήνυμα ήρθε η ώρα να διατρανωθεί τώρα από εσάς και την Εκκλησία της Ελλάδος. Η ζωή ως δώρο Θεού δεν είναι υπερασπίσιμη κατ’ επιλογήν. Η αξία της είναι ίδια για όλους. Ο χριστιανός δεν ανταποδίδει σε κανέναν ό,τι έχει υποστεί.  
 
Μια ανθρώπινη ζωή βρίσκεται στα όριά της. Ενδεχομένως όταν διαβάζετε αυτές τις γραμμές να έχει περάσει στην άλλη πλευρά. Αλλά αν αυτό δεν έχει συμβεί, σας ζητούμε να παρέμβετε με το κύρος που διαθέτετε και την ισχύ των αρχών της χριστιανικής πίστης που πρεσβεύετε και υπερασπίζεστε.  
 
Πρόκειται για τη ζωή του Δημήτρη Κουφοντίνα. Ο άνθρωπος αυτός δικάστηκε και καταδικάστηκε για τις πράξεις του από τον νόμο των ανθρώπων. Για το πότε όμως θα χάσει τη ζωή του αποφασίζει ο Θεός. Οχι οι άνθρωποι. Μην επιτρέψετε σε ανθρώπους να αντικαταστήσουν τον Θεό. Απαιτήστε, διακηρύξτε, δώστε δημόσια το μήνυμα του χριστιανισμού σώζοντας τη ζωή του ανθρώπου αυτού.  
 
Πηγή: «Εφημερίδα των Συντακτών»
 
Ακολουθούν ενδεικτικά πρωτοσέλιδα και άρθρα της Εφημερίδας των Συντακτών κατά της Εκκλησίας, υπέρ της ομοφυλοφιλίας, υπέρ των εκτρώσεων κλπ...  
 
 
 
Αρθρα υπέρ της αθεϊας
Ανορθόδοξη ματιά στην αθεΐα
 
Πρωτοσέλιδο υπέρ της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών

Πρωτοσέλιδο υπέρ του νομοσχεδίου για της ταυτότητες φύλου

Πρωτοσέλιδο υπέρ της κατάργησης του μαθήματος των Θρησκευτικών
Πρωτοσέλιδα κατά της Εκκλησίας όσον αφορά τις απαγορεύσεις για τον κορονοϊό


Από άρθρο υπέρ των εκτρώσεων

Πρωτοσέλιδο κατά της Ιεραρχίας

Πρωτοσέλιδο κατά της Εκκλησίας


--
Επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας
ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ koukfamily
koukfamily.blogspot.com