26.12.20

Η Singapore Airlines είναι η πρώτη που εγκαινιάζει επίσημα το ψηφιακό «Διαβατήριο COVID-19» για την...«Παγκόσμια ανάπτυξη»!


Η Singapore Airlines ξεκίνησε δοκιμές για την ψηφιακή επαλήθευση των αποτελεσμάτων και των πληροφοριών εμβολιασμού κατά της Covid-19


Η Singapore Airlines έγινε ο πρώτος αερομεταφορέας που κυκλοφόρησε επίσημα ένα διαβατήριο COVID, το οποίο θα εμφανίζει την κατάσταση εμβολιασμού και τα αποτελέσματα των δοκιμών COVID των επιβατών.

https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/

Η αεροπορική εταιρεία  ανακοίνωσε  ότι η «ψηφιακή διαδικασία επαλήθευσης της υγείας» είναι η πρώτη στον κόσμο που βασίζεται στο πλαίσιο του International Pass Transport Association (IATA) Travel Pass

Η αεροπορική εταιρεία δήλωσε ότι είχε κάνει την κίνηση να ξεκινήσει τη δοκιμή της διαδικασίας, διότι αναμένει ότι τέτοιου είδους «ασυλίες» θα γίνουν ο κανόνας για όλα τα αεροπορικά ταξίδια παγκοσμίως.

Η εταιρεία δήλωσε ότι οι δοκιμές και οι εμβολιασμοί COVID είναι σίγουρο ότι αποτελούν «αναπόσπαστο μέρος» των αεροπορικών ταξιδιών για το άμεσο μέλλον και ότι τα πιστοποιητικά είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος «επικύρωσης των διαπιστευτηρίων υγείας των επιβατών».

Η εταιρεία διακήρυξε ότι το δελτίο υγείας θα προσφέρει μια «πιο απρόσκοπτη εμπειρία» για τους πελάτες και θα είναι μέρος του «νέου φυσιολογικού».

Η αεροπορική εταιρεία σημείωσε ότι όλοι οι επιβάτες που ταξιδεύουν από την Τζακάρτα ή την Κουάλα Λουμπούρ προς τη Σιγκαπούρη θα υποχρεωθούν να λάβουν τεστ COVID σε συγκεκριμένες κλινικές σε αυτές τις πόλεις.

Οι επιβάτες θα λάβουν είτε ψηφιακό είτε έντυπο «υγειονομικό πιστοποιητικό» με κωδικό QR, σύμφωνα με το δελτίο τύπου της αεροπορικής εταιρείας, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί ως μέρος των check in και του ελέγχου μετανάστευσης.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου μας ΕΔΩ