19.12.20

Ηλεκτρικά αυτοκίνητα κατ΄ευφημισμόν: «made in Greece» ...ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΗ " ΝΑΜCO HELLAS"!


Θα δαπανήσουν 100 εκατομμύρια ευρώ (σε πρώτη φάση-λέει-) για  (Αλβανοσκοπιανό) εργοστάσιο που θα κατασκευάζει ηλεκτρικά αυτοκίνητα!

 Μήπως "ξέχασαν"  ότι υπάρχει ΕΤΟΙΜΟ εργοστάσιο στην Β. Ελλάδα που έχει ήδη στα σκαριά όλη τη προεργασία για την κατασκευή πραγματικών ηλεκτρικών αυτοκινήτων και όχι αυτοκινούμενων κονσερβών, ξένης ...εμπνεύσεως και προελεύσεως!

Ποιο είναι αυτό το εργοστάσιο; Μα ποιο άλλο από το εργοστάσιο της  ΝΑΜCO !

Η εταιρεία Namco κατασκεύαζε εδώ και πολλά χρόνια και εξακολουθεί να μπορεί να το κάνει επαγγελματικά οχήματα για όλες σχεδόν τις χρήσεις. Οχήματα για πολλαπλές χρήσεις, στρατιωτικά, πυροσβεστικά και είναι έτοιμη να αρχίσει τη παραγωγή ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

΄Ομως εμείς δεν θέλουμε γνήσια Ελληνικά αυτοκίνητα! Θέλουμε ξενόφερτα και αυτό όχι μόνο για τα αυτοκίνητα αλλά και για  αμυντικά συστήματα! (όπως πχ το Ελληνικής κατασκευής θαυμάσιο  αντιεροπορικό  σύστημα ΑΡΤΕΜΙΣ που το ...έφαγε το σκοτάδι για να πάρουμε κατώτερο σύστημα από το εξωτερικό για...γνωστούς λόγους!!!)

  Το ίδιο συμβαίνει φαίνεται και στη περίπτωση των ελληνικών αυτοκινήτων!

 Η εταιρεία Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.), υπέγραψε Επιστολή Πρόθεσης Συνεργασίας με την Next.e.GO SE.

Το επενδυτικό σχέδιο, όπως έχει διαμορφωθεί με βάση τις έως τώρα διαπραγματεύσεις, προβλέπει την κατασκευή εργοστασίου της Next.e.GO στην Ελλάδα.

Στη φάση της εκκίνησης η επένδυση εκτιμάται ότι θα ανέλθει στα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Σε συνδυασμό με την επένδυση της Volkswagen για πιλοτική μετατροπή της Αστυπάλαιας σε νησί ηλεκτροκίνησης, την Microsoft, την Volkswagen και την Pfizer, το προχωρημένο ενδιαφέρον της Next.e.GO αγνοώντας  (προσθέτουμε εμείς) την υπάρχουσα ΕΛΛΗΝΙΚΗ υποδομή της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ αυτοκινητοβιομηχανίας ΝΑΜCO!!! 

 Αυτά τα οχήματα θα τα βαφτίσουμε  " Ελληνικά" για να βαυκαλιστούμε  και αφιονιστούμε με την ιδέα ότι κάτι...κάναμε προωθώντας τα ξένα συμφέροντα, ώς συνήθως.

ΝΑΜCO Hellas


      Εδώ πρέπει να προσθέσουμε ότι το ηλεκτρικό αυτοκίνητο που κατασκεύασε πρόσφατα ένας ιδιώτης στην Ελλάδα και εντυπωσίασε, έγινε πάνω σε σασί και βασικά στοιχεία από PONY της ΝΑΜCO!

 Είναι ηλίου φαεινότερον  ότι πρέπει να βοηθήσουμε τις Ελληνικές βιομηχανίες, αν θέλουμε μια Ελλάδα ανεξάρτητη και ανεπτυγμένη.

Ας επανεξετάσουμε ορισμένα πράγματα, ας προωθήσουμε τα πραγματικά Ελληνικά συμφέροντα. Μόνο έτσι θα πάμε μπροστά χωρίς να εξαρτώμεθα από ξένους και αυτό ισχύει  για όλους τους τομείς της βιομηχανίας μας.

Ας δούμε μερικά μοντέλα της  NAMCO που μπορούν να 

κατασκευαστούν άμεσα ως ηλεκτροκίνητα:






   Τα υπόλοιπα σχέδια θα τα παρουσιάσουμε σε άλλο άρθρο, όταν έλθει η ώρα...