5.12.20

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΣΥΛΟΥ ΣΕ Β΄ΟΡΟΦΟ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!!!

 


 Φαίνεται ότι η υγεία η ηρεμία και η ασφάλεια γενικά των Ελλήνων πολιτών έρχονται σε αντίθεση με άλλα... συμφέροντα, διαφορετικά δεν εξηγείται η επικείμενη εγκατάσταση Υπηρεσίας Ασύλου μεταναστών κ.λ.π  σε κατοικημένη από οικογένειες  με παιδιά πολυκατοικία και μάλιστα σε απόσταση 25 μέτρων από Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο!!!

 Ο συνωστισμός που θα επέλθει από τις εκατοντάδες των αλλοδαπών, κάτι σαν και αυτό που είδαμε πρόσφατα έξω από την αντίστοιχη Υπηρεσία στην Αθήνα (Κανελλοπούλου 4-Κατεχάκη), θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα υγείας, αφού οι αλλοδαποί αυτοί  που είναι ζήτημα αν έχουν κάνει ποτέ στη ζωή τους  κάποιο από τα εμβόλια και πάρα πολλοί - όπως απεδείχθη στις διάφορες "δομές" που φιλοξενούνται- είναι φορείς του κορωνοϊού θα καταστήσουν εξαιρετικά επικίνδυνη τη διέλευση από την ίδια είσοδο διαμέσου των αλλοδαπών των ενοίκων αυτής, όπως και τη διέλευση έξω από τη πολυκατοικία των μαθητών αλλά και των ενοίκων των διπλανών πολυκατοικιών! 



Το επιστέγασμα της όλης αδιαφορίας είναι και ότι το σημείο αυτό είναι ακριβώς απέναντι από το Σιδηροδρομικό Σταθμό της Θεσσαλονίκης, που αποτελεί Πύλη Εισόδου  για τους επισκέπτες της πόλης ημεδαπούς ή αλλοδαπούς τουρίστες.

Αναμένεται η αντίδραση από τους φορείς της πόλης ή αρμοδίων για την υπόθεση αυτή.

Πάντως η "ιστορία" αυτή, όπως μας δηλώνουν τόσο οι ένοικοι της πολυκατοικίας όσο και οι των διπλανών, τώρα αρχίζει και ΔΕΝ θα περάσει στο...έτσι!

Εκτός από τις Υπηρεσίες θα κληθούν και τα κόμματα να πάρουν θέση και εν συνεχεία θα καταφύγουν και στη Δικαιοσύνη για αστικές  διεκδικήσεις και για διερεύνηση άλλων αδικημάτων εχόντων σχέση με την υγεία.

Ας σημειωθεί ότι η Υπηρεσία αυτή λειτουργεί στο Καλοχώρι, δίπλα στην Δ/νση Συγκοινωνιών, μακριά από οικίες, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Θα επανέλθουμε...