8.10.20

Οσοι ενδιαφέρονται για τη λειτουργία των σχολείων είναι..."Τραμπούκοι"!!! Διαβάστε το άρθρο:

 

Παίρνουμε ένα λουκέτο και μία αλυσσίδα, κλειδώνουμε τη πόρτα του σχολείου
και γινόμαστε "δημοκράτες" αγωνιστές!
ΑΛΕΞ

Θεσσαλονίκη: Τραμπούκος έσπασε την πόρτα υπό κατάληψη σχολείου και τραυμάτισε μαθητές.

(https://www.pronews.gr/)


Τραμπούκος εισέβαλε σε υπό κατάληψη σχολείο στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο 3ο ΓΕΛ, με τη βοήθεια του διευθυντή του σχολείου. (τραμπούκος και αυτός;)

Σύμφωνα με το seleo.gr, έσπασε την πόρτα εισόδου σε αίθουσα όπου πραγματοποιούσαν γενική  (Πόσοι; ) συνέλευση οι μαθητές του 3ου ΓΕΛ. Ως άλλος… ταύρος σε υαλοπωλείο ο «αγανακτισμένος» γονιός, με τη συμπαράσταση του διευθυντή του σχολείου, έσπασε την πόρτα με αποτέλεσμα να τραυματίσει ελαφρά μαθητές. (!!!) 

Το σχολείο σήμερα βρίσκεται σε κατάληψη, όμως το θέμα, όπως ήταν αναμενόμενο, έχει ήδη λάβει διαστάσεις.

«Είναι το πρώτο τέτοιο βίαιο περιστατικό που έχουμε στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, ωστόσο εκείνο που μας προβληματίζει ακόμη περισσότερο είναι η στάση του διευθυντή του σχολείου, με τη συνδρομή του οποίου συνέβη το βίαιο περιστατικό», λέει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Γονέων και Κηδεμόνων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Θανάσης Κοκονάς. (!!!) 

  Αυτό τους προβληματίζει, όχι οι καταλήψεις των σχολείων;

Για το περιστατικό πραγματοποίησε χθες γενική συνέλευση το Δ.Σ. της Γ’ ΕΛΜΕ. Η πρόεδρος Γιάννα Λαθήρα σχολίασε: «Ο εκπαιδευτικός έχει ρόλο παιδαγωγικό, όχι κατασταλτικό»

______________________

Το θέμα είναι ένα: Το ότι ένα 10%, ίσως και μικρότερο των μαθητών, που πιθανόν ακολουθούν και οδηγίες εξωσχολικών κύκλων, έχει απαγορεύσει στο 90% των μαθητών να παρακολουθήσουν μαθήματα! Αυτό  αποτελεί...δημοκρατική ενέργεια και όσοι αντιδρούν, βαφτίζονται "τραμπούκοι", φασίστες  κ.λ.π.! Και εδώ η απουσία του κράτους είναι εμφανής!

 Είναι πολύ απλό. Όσοι δεν θέλουν να παρακολουθήσουν μαθήματα να μην πάνε στο σχολείο και αν τυχόν έχουν και άλλα αιτήματα να τα διεκδικήσουν, όχι όμως με καταλήψεις γιατί τελικά θα πρέπει να αναρωτηθούμε ποιος είναι και ποιος δεν είναι τραμπούκος.

ΑΛΕΞ


.