31.8.20

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο Τυμπάκι μετά την αιματηρή συμπλοκή Ελλήνων και Πακιστανών - Βίντεο από τα επεισόδια

Ας προσέξουν οι παρείσακτοι, γιατί στη Κρήτη δεν έχουν να κάνουν με άοπλους πολίτες...
Juan

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται απόψε στην περιοχή του Τυμπακίου προκειμένου να αποφευχθούν συγκρούσεις μεταξύ ντόπιων και Πακιστανών.

Το γεγονός ότι η επίθεση Πακιστανών σε ημεδαπούς, χθες το βράδυ, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, και οδήγησε την αστυνομία να λάβει τα μέτρα της.


Στο κεντρικό δρόμο του Τυμπακίου βρίσκεται κλούβα των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας ενώ αρκετά τζιπ της αστυνομίας αλωνίζουν τη γύρω περιοχή του Τυμπακίου.

Όπως είναι αναμενόμενο στους δρόμους του Τυμπακίου δεν κυκλοφορεί κανένας Πακιστανός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μεσημέρι δεκάδες αγανακτισμένων πολιτών πήγαν στο δημαρχείο προκειμένου να συναντήσουν τον δήμαρχο Φαιστού κ. Γρήγορη Νικολιδάκη.

Ο δήμαρχος τους δέχτηκε στο προαύλιο του δήμου αφού ο Δήμος ήταν κλειστός και υποσχέθηκε στους συγκεντρωμένους ότι θα έρθει σε επικοινωνία και με το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης προκειμένου ο πληθυσμός των Πακιστανών να μειωθεί αρκετά.

Πολλοί από τους συγκεντρωμένους ανέφεραν με έντονο ύφος ότι εάν η πολιτεία δεν λάβει δραστικά μέτρα θα πάρουν οι ίδιοι το νόμο στα χέρια τους.

https://www.antilalospress.gr/