20.7.20

Αίτημα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης


Αίτημα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο (μέσω ΠΟΑΣΥ) για είσοδο των Αστυνομικών και των οικογενειών τους στα ΚΑΑΥ.
Κύριε Υπουργέ,

Όπως είναι γνωστό, βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, δεν προβλέπεται η εξυπηρέτηση των Αστυνομικών στα ΚΑΑΥ. Καθώς, η οικονομική κρίση έχει πλήξει σε μεγάλο βαθμό τους Αστυνομικούς, πολλοί εξ αυτών θεωρούν πλέον τις διακοπές πολυτέλεια και επιθυμούν να κάνουν χρήση αυτών των στρατιωτικών εγκαταστάσεων.
Επειδή οι Στρατιωτικοί και οι Αστυνομικοί αμφότεροι διακατέχονται από αισθήματα συναδελφικότητας και της αλληλεγγύης, στρεφόμαστε σ’εσάς και παρακαλούμε για την παρέμβασή σας ώστε να γίνει δεκτό το αίτημά μας για την χρήση της παραλίας, των χώρων αναψυχής και την σίτιση των Αστυνομικών και των οικογενειών τους στα κατά τόπους ΚΑΑΥ. 

Η ευαισθησία που σας χαρακτηρίζει και το ενδιαφέρον με το οποίο προσεγγίζετε τα προβλήματα των ένστολων είμαστε σίγουροι ότι θα οδηγήσουν στην επίλυση και αυτού του ζητήματος που απασχολεί πολλούς Αστυνομικούς.

Ο Πρόεδρος                                Ο Γεν. Γραμματέας
ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος          ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος
6936800701                                     6948753589