1.3.20

Βίντεο: Προειδοποιητικά πυρά από Έλληνες κομάντο κατά αλλοδαπών εισβολέων (upd 2)


 Εναρξη προειδοποιητικών πυρών κατά των παράνομων μεταναστών που επιχειρούν να διαβούν τον ποταμό Εβρο είχαμε αργά το απόγευμα στην παραποτάμια περιοχή από τις ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις.
Απειλές ακόμη ότι θα σκοτώσουν εξαπέλυαν άτομα που βρίσκονται στην τουρκική πλευρά των ελληνοτουρκικών συνόρων οι οποίοι επί ώρες χθες το απόγευμα και τη νύχτα πετούσαν πέτρες, δακρυγόνα, φλεγόμενα ξύλα και σίδερα προς την ελληνική πλευρά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ορισμένοι κρατούσαν μαχαίρια και απειλούσαν ότι όταν θα μπουν στην Ελλάδα θα σκοτώσουν. 
If anybody still insists that those at the border are show them this ...
Islamist illegal shouting "Allahu Akbar" trying to break into , an invading horde ,the must not enter at all costs
The MSM wont show you such footage

248 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό


Στην μία περίπτωση μικτή δύναμη στρατιωτών των ειδικών δυνάμεων και αστυνομικών εντοπίζουν παράνομους μετανάστες οι οποίοι επιχειρούν να περάσουν στην δυτική πλευρά του ποταμού από αφύλακτο σημείο και εξαπολύουν καταιγισμό προειδοποιητικών βολών.
Στην δεύτερη περίπτωση έχουμε ομάδα καταδρομέων να περιπολεί και να ξεκινούν πυρά, με τον επικεφαλής να δίνει εντολή «Πιο κοντά, πιο κοντά» σε αυτούς που τον ακολουθούν.
Εκτός από τα παραπάνω δύο βίντεο ντοκουμέντα, διάσπαρτες είναι οι πληροφορίες ότι πλέον τόσο στις Καστανιές, όσο και σε άλλα σημεία της μεθορίου, όπου στο Τυχερό και στο Δέλτα του Εβρου, έχουν εξαπολυθεί προειδοποιητικά πυρά για να αποτρέψουν την είσοδο των παράνομων μεταναστών.
Δείτε τα βίντεο:
Στο δεύτερο βίντεο δεν είναι σαφές αν βάλλουν ή δέχονται πυρά οι καταδρομείς:
Την ίδια στιγμή ο Τούρκος ΥΠΕΣ Σοϊλού ανέφερε πως «μέχρι τις 9.55 (ώρα Τουρκίας) ο αριθμός των προσφύγων που έφυγαν για Ευρώπη μέσω Αδριανούπολης είναι 76.358. Ανοίξαμε τις πόρτες. Οι πρόσφυγες είναι ελεύθεροι να μείνουν στην Τουρκία ή να αποχωρήσουν».

Αυτά τα ΟΡΚ που θέλουν να περάσουν με τη βία τα σύνορα, κάποιοι μας έλεγαν μέχρι πριν λίγες μέρες να τους δεχτούμε για μπόλιασμα κ ενσωμάτωση.

ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗ

68 άτομα συζητούν σχετικά με αυτόΑστυνομία & Στρατός φυλάνε τα χερσαία σύνορα στον Έβρο από τους λαθροεισβολείς ενώ ταυτόχρονα το Λιμενικό τους "διασώζει" στα θαλάσσια κατά εκατοντάδες!!! Μας κοροϊδεύετε? Μόνο η ΕΛΛΑΣ είναι υποχρεωμένη να σέβεται το διεθνές δίκαιο? Η Τουρκία όχι?

18 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
pronews