3.3.20

Ηχηρό μήνυμα από τον Χ.Χαφτάρ: «Είναι δικαίωμα της Ελλάδας να υπερασπίζεται τα σύνορά της»


Μπορεί ακόμα πολλές Ευρωπαϊκές χώρες - που είναι άμεσα εμπλεκόμενες με το θέμα της παράνομης μετανάστευσης - να διατηρούν σιγήν ιχθύος στο τεράστιο πρόβλημα που έχει προκύψει στα ανατολικά σύνορα της Ελλάδας αλλά ο στρατάρχης Χαλίφα Χαφτάρ και αρχηγός του LNA στη Λιβύη τάσσεται στο ζήτημα και στηρίζει το δικαίωμα της ελληνικής κυβέρνησης να προασπίσει τα σύνορα της.

«Είμαστε με τους Έλληνες και το δικαίωμά τους να προστατεύουν τους ανθρώπους και τη γη τους ώστε να μην πέσουν θύματα της ωμής και απάνθρωπης χρήσης ορισμένων προσφύγων ως πολιτική πίεση για να εκβιάσουν άλλους και για να δικαιολογήσουν εγκλήματα πολέμου που διαπράττονται αλλού», ανέφερε με νόημα το LNA σε ανακοίνωση του έχοντας μία μεγάλη φωτογραφία του Χαλίφα Χαφτάρ. 
We stand with , and their right to protect their people and land ; and not to fall victim to the cheep ,childish and inhuman use of some refugees as a political card to blackmail others to justify war crime committed elsewhere.

Προβολή εικόνας στο Twitter

738 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Ο Χαφτάρ και ο LNA μάχονται κατά της σκιώδούς κυβέρνησης της Τρίπολης στη Λιβύη που στηρίζεται από τζιχαντιστές και τον Ταγίπ Ερντογάν.
Σε άλλη ανάρτητηση στο twitter πριν από δύο ώρες ο LNA ανακοινώνει την καταστροφή ενός ακόμα θηριώδους στρατιωτικού BMC που έχει μεταφέρει η Τουρκία στη Λιβύη για να υποστηρίζει τον Σάρατζ και τον GNA.

https://www.pronews.gr/