28.3.20

ΒΙΝΤΕΟ ράπισμα στην τουρκική προπαγάνδα και στους εγχώριους… ευκολόπιστους


Ακόμη μια απόδειξη για την πόλεμο προπαγάνδας και χειραγώγησης των ΜΜΕ που πραγματοποιούν οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες φέρνει στην επιφάνεια ο ερασιτεχνισμός και κακός σχεδιασμός των τουρκικών ψυχολογικών επιχειρήσεων στον Έβρο. 
Πιο αναλυτικά, ρεπορτάζ του κρατικού τουρκικού καναλιού TRT παρουσιάζει μετανάστης ο οποίος μπροστά στην κάμερα δηλώνει ότι συνελήφθη από τους Έλληνες Αστυνομικούς όταν προσπάθησε να διασχίσει τα σύνορα.
Όπως ισχυρίζεται ο αλλοδαπός οι Έλληνες Αστυνομικοί τον έγδυσαν, του πήραν τα χρήματα και το κινητό του τηλέφωνο. Σύμφωνα με τον αλλοδαπό οι Έλληνες Αστυνομικοί δεν σεβάστηκαν τα δικαιώματα του και του φέρθηκαν άσχημα.
Δυστυχώς όμως για τον ταλαίπωρο αλλοδαπό το κρατικό τηλεοπτικό κανάλι TRT αλλά και τον επιχειρησιακό αξιωματικό της ΜΙΤ η μετακίνηση της τηλεοπτικής κάμερας λίγο πιο μακριά από αυτό αποκαλύπτει ότι η μπλούζα του είναι δεμένη γύρω από την μέση του ενώ το κινητό του τηλέφωνο το έχει εμφανώς στην τσέπη του. Περιστατικά σαν και αυτά είναι απόλυτα αναμενόμενα από τα κρατικά όργανα προπαγάνδας της Τουρκίας και τις μυστικές υπηρεσίες της χώρας.
Αυτό όμως που είναι ιδιαίτερα λυπηρό, είναι ότι εγχώριοι χρήσιμοι… αφελείς, συμπολίτες μας που στηρίζουν τις θέσεις της Τουρκίας, εντός της Ελλάδας (οι αποκαλούμενοι περιπαικτικά και ως “Τούρκοι Εσωτερικού”) και οι λοιποί ευκολόπιστοι και… ιδεολογικά αντίθετοι προς την ελληνική φυλή συμπολίτες μας.
Έχουν υιοθετήσει στο παρελθόν τις τουρκικές θέσεις για το Κυπριακό, τη Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, το Αιγαίο και την Θράκη, αρέσκονται να καταπίνουν αυτή την αισχρή προπαγάνδα “αμάσητη”, με μεγάλη ευκολία και ικανοποίηση, αφού στρέφεται κατά της Ελλάδας.
Ίσως τελικά μετά από αυτό το βίντεο και άλλα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο θα άξιζε τον κόπο οι ευκολόπιστοι συμπολίτες μας να προβληματιστούν και να σκεφτούν, ότι τελικά δεν είναι η Ελλάδα ο κακός σε αυτά τα γεγονότα, αλλά κάποιος άλλος που βρίσκεται ανατολικά της χώρας. Να αναζητήσουν μέσα τους το κουράγιο να πουν στον εαυτό τους την αλήθεια…

This illegal immigrant is talking to the Turkish television and clames that Greek soldiers have beaten him and left him naked. Though in another photo the whole thing looks fake and seems like it has been staged


935 people are talking about this
https://www.defence-point.gr/