4.3.20

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΛΕΣΧΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ: Παραχώρηση, του ταχυπλόου σκάφους APACHI, στην αδελφή Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Λέσβου


Τις δύσκολες αυτές ώρες, που η πατρίδα μας και τα στρατευμένα νιάτα μας, αντιμετωπίζουν την ασύμμετρη απειλή και την απροκάλυπτη εισβολή λαθρομεταναστών, με την καθοδήγηση της Τουρκίας, στα χερσαία και υδάτινα σύνορά μας , το Δ.Σ. της Λ.Ε.Κ. Θεσσαλονίκης, ομόφωνα αποφάσισε τα εξής:


Άμεση αποστολή – παραχώρηση, του ταχυπλόου σκάφους APACHI, στην αδελφή Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Λέσβου, για την ενίσχυση των δράσεών της στην πολιτική προστασία του νησιού, των διασώσεων, του καθαρισμού των βυθών, των καταδύσεων, όπως και σε οποιαδήποτε άλλη κοινωνική προσφορά ζητηθεί, από τις Αρχές και την Περιφέρεια. 


Έτσι θα ενισχυθεί το έργο της Λ.Ε.Κ. Λέσβου, που είναι πάντα στην πρώτη γραμμή των γεγονότων.

Το σκάφος που είναι πλήρως συντηρημένο, έτοιμο για δράση, θα παραδοθεί εντός των ημερών στην Μυτιλήνη, στην έδρα των αδελφών Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων Λέσβου, που υπηρετούν με αυταπάρνηση την Πατρίδα.
Ορισμένες φωτο, από το ταχύπλοο:









  Θερμά συγχαρητήρια, λοιπόν, στη ΛΕΚ  στον Πρόεδρό της κ. Νικόλαο Ρούσση, στο Δ.Σ  και σε όλα τα μέλη της για την  Εθνική αυτή πράξη, που αποδεικνύει ότι οι Έλληνες δεν είναι μόνο για τις παρελάσεις αλλά πάντα έτοιμοι για το πεδίο της μάχης.

 Η κίνηση αυτή, είναι σίγουρο ότι θα βρεί μιμητές σε όλη την Ελλάδα, έτσι ώστε να δημιουργηθεί αδιαπέραστο "τείχος" σε όλο το Αιγαίο που θα εφαρμόσει το push - back στους τουρκοκίνητους εισβολείς.
Efenpress