10.2.20

Νέα Μανωλάδα: Αλλοδαπός έδεσε τη μάνα και βiασε την κόρη - Αφού τις λήστεψε έγινε «καπνός»


Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία της Νέας Μανωλάδας στην Ηλεία από την έξαρση της εγκληματικότητας και ειδικά ύστερα από το τελευταίο περιστατικό ληστείας μετά βιασμού.
Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής όταν ένας αλλοδαπός εισήλθε σε οικία όπου διέμεναν δυο γυναίκες μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής.

Ο δράστης χτύπησε κι έδεσε την 73χρονη μητέρα σε αποθήκη του σπιτιού και βίaσε την 53χρονη κόρη της από την οποία ζήτησε στη συνέχεια να του δώσει όσα χρήματα υπήρχαν στο σπίτι.
Το ποσό που πήρε του φάνηκε μικρό και εν συνεχεία μαζί με την 53χρονη έσπευσε σε γειτονικό σπίτι ζητώντας της να δανειστεί χρήματα από τη γειτόνισσά της με το αιτιολογικό ότι έχει τοποθετήσει βόμβα και με τηλεκοντρόλ θα την πυροδοτήσει και θα σκοτώσει την ηλικιωμένη μητέρα της.
Τελικά ο δράστης εξαφανίστηκε και οι γυναίκες ειδοποίησαν την αστυνομία η οποία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.
Όπως είναι φυσικό, το πρωτοφανές συμβάν θορύβησε τους κατοίκους της Νέας Μανωλάδας (και της ευρύτερης περιοχής), οι οποίοι ζητούν να ενταθούν τα μέτρα αστυνόμευσης.
pronews