29.2.20

Προσφυγικό - Τσαβούσογλου κατά Ελλάδας: Δεν θα μας κάνουν μαθήματα όσοι ρίχνουν δακρυγόνα σε αθώους

Έχει δίκιο! Δεν ξέρει τι λέει!!!
Juan

Σε επιθετικό τόνο επιμένει να κινείται η Άγκυρα, με αφορμή τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα με τους πρόσφυγες και μετανάστες στην ελληνοτουρκική μεθόριο, στον Έβρο, με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, να απαντά το Σάββατο στον Έλληνα ομόλογό του, Νίκο Δένδια, μέσω Twitter.
O  Τσαβούσογλου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον της Ελλάδας, για την αντιμετώπιση, από τις ελληνικές αρχές, των χιλιάδων προσφύγων που έχουν συγκεντρωθεί στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ αναφέρεται σε προκλητικό τόνο κατά της Αθήνας, σημειώνοντας ότι οι ελληνικές αρχές, ενώ «επιχειρούν να παραδώσουν μαθήματα διεθνούς δικαίου», «προβαίνουν», όπως τονίζει, «ξεδιάντροπα σε χρήση δακρυγόνων κατά αθώων».
Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Τσαβούσογλου στο Twitter:
«Κοιτάξτε ποιος μας δίνει μαθήματα για το διεθνές δίκαιο! Χωρίς ντροπή πετούν δακρυγόνα κατά χιλιάδων αθώων που έχουν συγκεντρωθεί στα σύνορά τους. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να σταματούμε όσους εγκαταλείπουν τη χώρα μας, αλλά είναι καθήκον της Ελλάδας να τους συμπεριφέρεται όπως αρμόζει σε ανθρώπους!».