5.2.20

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ" ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΛΙΑΝ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ!!!


Στη γεμάτη από κόσμο αίθουσα διαλέξεων του Δήμου Χαλκιδαίων, στις 2 Φλεβάρη 2020 πραγματοποιήθηκε Πολιτική εκδήλωση της "ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ", της Πολιτικής παράταξης Συνεχιστών της Πολιτικής του Ιωάννη Καποδίστρια με παρόντες τους Συνδιοικητές της, Ηλιάδη Μιχάλη (Μαθηματικό) και Νταλιάνη Αργύρη (Καρδιοχειρουργό) και στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία!!!.

Στην αρχή της εκδήλωσης ο Πατήρ Χαράλαμπος του Αγίου Νικολάου Χαλκίδος, ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα και κόπηκε η πίτα.
Στη συνέχεια ο Οικοδεσπότης της εκδήλωσης και μέλος της "ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ" Αθανάσιος Τσόκας (Μαθηματικός-Ερευνητής) προλόγισε και με διαφάνειες-ντοκουμέντα απέδειξε ότι η Πολιτική παράταξη "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" είναι το μοναδικό κόμμα που στις τάξεις του έχει μόνο Ορθόδοξους Χριστιανούς, σε αντίθεση με τα άλλα κόμματα και ιδιαιτέρως τα κόμματα εξουσίας που έχουν διαβρωθεί από πάσης φύσεως άτομα (Μασόνους, Σιωνιστές, Νεοταξίτες κ.λ.π).
Επίσης ο κ. Τσόκας με διαφάνειες-ντοκουμέντα, απέδειξε ότι από το Σεπτέμβρη του 2006 η Παιδεία μας έχει γίνει άθεη και Νεοταξική και το μόνο κόμμα που αγωνίζεται και μιλάει εναντίον του Νεοταξικού Συστήματος της Παιδείας μας, είναι η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ", ενώ όλα τα άλλα κόμματα τηρούν σιγή ιχθύος!!!.
Μετά τον κ. Τσόκα το λόγο πήρε ο Συνδιοικητής της "ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ" ο κύριος Ηλιάδης Μιχάλης και αναφέρθηκε στους τομείς της Οικονομίας, της Εξωτερικής Πολιτικής και της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ).
Οι θέσεις του κ. Ηλιάδη και στους τρεις τομείς που αναφέρθηκε, ενθουσίασε όλους τους παρευρισκομένους, γιατί οι θέσεις του ήταν λίαν ξεκάθαρες και Πατριωτικές!!!
Ειδικά οι θέσεις της "ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ" που ανέπτυξε ο κ. Ηλιάδης στον τομέα τις Οικονομίας, προκάλεσαν μεγάλη εντύπωση!!!
Ο κ. Ηλιάδης μίλησε :
. Για επιστροφή στο Εθνικό μας νόμισμα!!!
. Για την ανάπτυξη : Να δοθεί το βάρος στον Πρωτογενή τομέα και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της Εθνικής μας Οικονομίας!!!.
Κλείνοντας τον τομέα της Οικονομίας, ο κ. Ηλιάδης είπε τα εξής λόγια που προκάλεσαν μεγάλη αίσθηση :
" Χωρίς το Εθνικό νόμισμα δεν έχουμε αυτόνομη Οικονομία!!!. Χωρίς αυτόνομη Οικονομία δεν έχουμε στρατό!!!. Και χωρίς ισχυρό στρατό δεν έχουμε Πατρίδα!!!"
Τέλος έκλεισε την εκδήλωση ο Συνδιοικητής της "ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ" κ. Νταλιάνης Αργύρης, αναφερόμενος στο μεταναστευτικό και ανέπτυξε τις θέσεις της "ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ", πάνω στο καυτό αυτό τομέα, που ήταν λίαν Πατριωτικές και κρυστάλλινες και ικανοποίησαν το ακροατήριο!!!.
Έδειξε δε, ο κ. Νταλιάνης συγκλονιστικές εικόνες, από την πρόσφατη επίσκεψη του στη Μυτιλήνη που έκανε με κλιμάκιο της "ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ και απέδειξε ότι το μεταναστευτικό είναι μια ωρολογιακή βόμβα πολλών μεγατόνων, για τη χώρα μας!!!
Αυτό που έκανε εντύπωση από την Πολιτική αυτή εκδήλωση είναι το εξής :
Από τους παρευρισκομένους όλοι έμειναν καταενθουσιασμένοι, απο τις ρηξικέλευθες και Πατριωτικές θέσεις της "ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ", που κανένας δεν έκανε καμία ερώτηση στους δύο Συνδιοικητές, παρά μόνο ένας από το ακροατήριο έκανε την εξής ερώτηση : Αυτές εξαίρετες και Πατριωτικές θέσεις της "ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ", πως θα γίνουν γνωστές σε όλη την Ελληνική Κοινωνία, ώστε η Ελληνική Κοινωνία να έλθει κοντά στην "ΚΟΙΝΩΝΙΑ"? .
Και οι Συνδιοικητές έδωσαν την εξής απάντηση :
Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" δεν έχει πρόσβαση στα Μ.Μ.Ε.
Σας καλούμε λοιπόν , Φίλοι μου, εσείς που ακούσατε τις Πατριωτικές θέσεις της "ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ" να γίνεται Κήρυκες και τις θέσεις της αυτές να τις μεταδώσετε στόμα με στόμα ώστε να απλωθούν και να γίνουν γνωστές σε όλους τους Έλληνες!!!. Και επίσης να ενισχύσετε οικονομικά την "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" στο μέτρο που μπορεί ο καθένας (γιατί η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" δεν έχει χορηγούς), ώστε να μπορεί να διαφημίσει και να κάνει γνωστές τις θέσεις μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου!!!
Και όλοι συμφώνησαν!!!
Και αποχωρώντας από την αίθουσα οι παρευρισκόμενοι
πήραν κουπόνια της "ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ" και αγόρασαν και βιβλία της "ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ" που είχε έξω από την αίθουσα!!!.

Και έτσι αυτή η Πολιτική εκδήλωση της "ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ", για όσους βρέθηκαν μέσα στην αίθουσα διαλέξεων του Δήμου Χαλκιδέων, θα παραμείνει μέσα τους, ως μια καλή ανάμνηση και ωφέλιμη εμπειρία!!!