19.12.19

Θα έχουμε γιορτές με… διαρκή αντίποινα των αντιεξουσιαστών;


Του Νίκου Φυλάγγελου

Η ανάκτηση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών θα πρέπει να είναι το κεντρικό ζητούμενο για την πολιτική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας. Να μπει φρένο στην ανομία και την παραβατικότητα των τελευταίων ετών, που… φούντωσαν στα χρόνια της μεγάλης, βαθιάς, σύνθετης, ακραίας και άδικης φτωχοποίησης, την περίοδο των τυφλών Μνημονίων.
Οι καταλήψεις κτιρίων είναι ένας πρώτος στόχος. Φυσικά δεν αρκούν. Και κυρίως, θα κριθούν από την αντοχή σε βάθος χρόνου, αναφορικά με την αποτελεσματικότητά τους.

Μέχρι τότε, και εν μέσω της εορταστικής περιόδου, κινδυνεύουμε να ζήσουμε τα πρώτα Χριστούγεννα με την κρίση πίσω μας, υπό τον φόβο των διαρκών… αντιποίνων από τους αντιεξουσιαστές. Με την καταστροφή περιουσιών αλλά και του κλίματος ασφάλειας που θα πρέπει να συνοδεύει την εορταστική Αθήνα.
Υλικό για σκέψη και… περίσκεψη από τους αρμοδίους, όλα αυτά.
https://ysterografa.gr/
-Ανακρίσεις για τέτοια σοβαρά θέματα- δυστυχώς- δεν γίνονται με το βιβλίο της Ποινικής Δικονομίας παραμάσχαλα αλλά με πιο "πειστικό τρόπο", έτσι ώστε να αποκαλυφθούν οι συνεργάτες των εγκληματιών αυτών, να συλληφθούν και με αυτόφωρες διαδικασίες  να "απολαύσουν" μακροχρόνιες διακοπές σε σωφρονιστικά ιδρύματα ενώ παράλληλα να κατασχεθεί όλη η κινητή και ακίνητη περιουσία αυτών και κυρίως των καθοδηγητών τους.
A. AΛΕΞΑΝΔΡΗΣ