15.11.19

Καταργήθηκε και η «δομή» της Ι.Μ. Kάτω Δίβρης: Δεν ανταποκρινόταν στις απαιτήσεις των αλλοδαπών

Να τους εγκαταστήσετε στη...Βουλή και να τους "φάτε στη μάπα".Μήπως θέλουν στο "The Athens HILTON";
Είπαμε, Φερυ-μπόουτ και στην Αφρική.Στο φυσικό τους περιβάλλον.
Juan

...Άσχημα τα νέα για την Ηλεία και την Αχαΐα! Ανέστειλε την λειτουργία της και η «δομή» της Ι.Μ. Kάτω Δίβρης, μετά την άρνηση Αφρικανών παράνομων μεταναστών να μείνουν σε αυτή, καθώς δεν ...ανταποκρινόταν  στις απαιτήσεις τους.

Μετά την χθεσινή άρνηση περίπου 60 αλλοδαπών να φιλοξενηθούν στην Ιερά Μονή Πορετσού, στα όρια Ηλείας – Αχαΐας, και η Ι.Μ. Kάτω Δίβρης, δυστυχώς δεν θα φιλοξενήσει αλλοδαπούς, αφού η κατάσταση στην οποία βρίσκεται είναι κάτω των ...αποδεκτών επιπέδων των παράνομων μεταναστών.   
Σύμφωνα με δήλωση του αντιδημάρχου Αρχ. Ολυμπίας, Βασίλη Αρβανίτη η κατάσταση η οποία βρίσκεται αυτήν την ώρα η δομή δεν είναι κατάλληλη για φιλοξενία «προσφύγων», κανένας από την Συρία. (Τότε από που είναι πρόσφυγες, από την Ουγκάντα;- Juan)
Μετά τα παράπονα που έγιναν από τον δήμο Αρχαίας Ολυμπίας και τις αντιδράσεις αλλοδαπών ο … «Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης» έλαβε.. απόφαση:
Οι 105 αλλοδαποί  κυρίως από το Αφγανιστάν, που μεταφέρθηκαν εκεί από το λιμάνι του Πειραιά και βρίσκονταν πριν στη Μόρια, θα μεταφερθούν το απόγευμα σε άλλη δομή στη Βόρεια Ελλάδα.
Σύμφωνα με τον κ. Αρβανίτη, μόλις η δομή θα είναι έτοιμη θα φιλοξενήσει «γυναικόπαιδα από τη Συρία», όπως είχε αρχικά συμφωνηθεί.

Πηγη:https://www.pronews.gr/