11.11.19

ΑΣΟΕΕ: Δύο αστυνομικοί τραυματίες και τρεις προσαγωγές

Η υποτίμηση του εχθρού. είναι μέγιστο στρατηγικό σφάλμα.
Πότε θα εφοδιασθεί η ΕΛ.ΑΣ με 

πλαστικές σφαίρες; Πώς να αντιμετωπίσει τα καδρόνια με γκλόμπς και τις μολότοφ με κροτίδες
"κρότου λάμψης" Για δακρυγόνα ούτε κουβέντα, αφού οί επιτιθέμενοι φέρουν μάσκες αντιασφυξιογόνες.
Εκτός αν η ηγεσία επιστρατεύσει κανέναν στρατιωτικό ιερέα να τους εξορκίσει!
Α. Αλεξανδρής
Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν και τρία άτομα προσήχθησαν στα επεισόδια στο στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Σύμφωνα με την αστυνομία όλα ξεκίνησαν στις 12:30 , όταν 100 περίπου άτομα προσέγγισαν το Οικονομικό Πανεπιστήμιο και αφού έσπασαν με κόφτη το λουκέτο της εξωτερικής εισόδου, επιχείρησαν να εισέλθουν στον προαύλιο χώρο!!!

Οι αστυνομικές δυνάμεις που επενέβησαν για να αποτρέψουν την είσοδο δέχτηκαν επίθεση από τα άτομα, πολλά από τα οποία χρησιμοποίησαν καδρόνια κ.α. αντικείμενα και για να αποκλιμακώσουν τις επιθέσεις, αναγκάστηκαν να κάνουν χρήση δακρυγόνων.
Στο προαύλιο του Οικονομικού Πανεπιστημίου κατάφεραν να εισέλθουν 70 περίπου από τα άτομα, τα οποία παρέμειναν μέχρι την 14:45 ώρα, οπότε και αποχώρησαν.
Από τις επιθέσεις κατά των αστυνομικών δυνάμεων τραυματίστηκαν 2 αστυνομικοί, που διακομίστηκαν στο 401 Γ.Σ.Ν. Αθηνών, ενώ κατά τη διάρκεια του περιστατικού προσήχθησαν 3 άτομα.
Υπενθυμίζεται, ότι η αστυνομία, κατά τη διάρκεια επιχείρησης που πραγματοποίησε χθες το πρωί σε εσωτερικούς χώρους της ΑΣΟΕΕ, βρήκε, μεταξύ άλλων, κοντάρια, κράνη, κουκούλες, μάρμαρα και πέτρες. Αυτοί οι χώροι αποτελούσαν ορμητήρια ατόμων για επιθέσεις εναντίον αστυνομικών δυνάμεων.
pronews