11.11.19

Γερμανία: Παράνομοι μετανάστες επιτέθηκαν ομαδικά σε ντίσκο με μαχαίρια!

Απίστευτα πράγματα στη Γερμανία με παράνομους μετανάστες να επιτίθενται σε προσωπικό ντίσκο με μαχαίρια επειδή δεν τους άφησαν να μπουν. 
Μια ομάδα Αφγανών και Συριών παράνομων μεταναστών που είχαν οπλιστεί με μεγάλα μαχαίρια επιτέθηκε σε μια ντίσκο σε ένα μικρό γερμανικό χωριό.

Η επίθεση έγινε το Σάββατο το βράδυ περίπου στις 10 μ.μ. στο Trebbin – ένα χωριό με λιγότερους από 10.000 κατοίκους στο ανατολικό γερμανικό κρατίδιο του Βρανδεμβούργου. Αφού δυο από τους μετανάστες απορρίφθηκαν από την είσοδό τους στη ντίσκο, ομάδα δέκα ανδρών επέστρεψε με μαχαίρια, επιτέθηκε στον πορτιέρη και προσπάθησε να σπάσει την πόρτα της ντίσκο, αναφέρει η Bild.
Σύμφωνα με τον πορτιέρη που εργάζονταν στην μπροστινή πόρτα, οι μετανάστες προσπάθησαν να τον κόψουν στο λαιμό με τα μαχαίρια τους. Ευτυχώς κατόρθωσε να αποφύγει την επίθεση. Οι μετανάστες έπειτα προχώρησαν να επιτεθούν στην πόρτα, ενώ τρεις μπράβοι την κράτησαν κλειστή με όλη τους τη δύναμη.
Ενώ οι άντρες προσπαθούσαν να ανοίξουν την πόρτα, ένας 25χρονος τραυματίστηκε.
Ο Τομ, ο πορτιέρης που δέχτηκε την επίθεση, μίλησε για τα γεγονότα στην Bild, λέγοντας: «Μπλόκαρα το χτύπημα με τον αγκώνα μου και τον έσπρωξα πίσω. Έπεσε πάνω στον άλλον, ο οποίος είχε επίσης τραβήξει ένα μαχαίρι. Χρησιμοποιήσαμε τα δευτερόλεπτα αυτά για να υποχωρήσουμε και να κλείσουμε την πόρτα. Έπειτα επιτέθηκαν στην πόρτα. Προφανώς σχεδίαζαν να πάρουν εκδίκηση. Διαφορετικά, δεν θα είχαν φέρει τα όπλα».
Ο ιδιοκτήτης της ντίσκο, Frank Seifert, δήλωσε ότι δύο από τους μετανάστες «είχαν αποκλειστεί πριν από δύο εβδομάδες επειδή είχαν αναρριχηθεί πάνω από το φράχτη. Δεν έχουμε τίποτα εναντίον των αιτούντων άσυλο, αλλά όποιος δεν συμπεριφέρεται σωστά δεν μπορεί να εισέλθει.»
Δεν θα πρέπει να προκαλεί εντύπωση αυτή η στάση των αλλοδαπών, αφού έχουν μάθει πως στη Δύση μπαίνουν παντού με το «έτσι θέλω».
pronews
_____________________________________________
(Μεταξύ σοβαρού και αστείου)
Οι Γερμανοί, έχουν τόσα διάσημα στρατόπεδα. Γιατί δεν τα αξιοποιούν ..."τουριστικά";
Juan