23.11.19

Χίος: Το ΔΣ λέει «όχι» στο σχέδιο της Κυβέρνησης - Σοκάρει η εικόνα με χωράφι γεμάτο ακαθαρσίες αλλοδαπών (φώτο)

Η ρήξη μεταξύ των Δήμων που προορίζονται για... ισλαμοποίηση και της Κυβέρνησης βαθαίνει όλο ένα και περισσότερο, ειδικά στα νησιά του Αν.Αιγάιου τα οποία πλέον αποκτούν μόνιμους καταυλισμούς, απλά «λίγο πιο κει» απ' ότι είναι τώρα.
Με ομόφωνη απόφασή του αργά χθες το βράδυ το δημοτικό συμβούλιο Χίου διαφωνεί με τη δημιουργία νέας κλειστής δομής για μετανάστες στο νησί που αποφάσισε η κυβέρνηση.

Με ψήφισμά του, δε, που εκδόθηκε κατά πλειοψηφία εμμένει σε πρόσφατη απόφασή του για μία δομή για καταγραφή και ταυτοποίηση με ευθύνη της κυβέρνησης και δύναμη 500 ατόμων, με καμία μόνιμη παραμονή στο νησί.
Όσον αφορά τις εικόνες στο νησί η λέξη τριτοκοσμικός είναι ανεπαρκής για να τις περιγράψει, καθώς οι αλλοδαποί αφοδεύουν όπου βρουν με αποτέλεσμα ολόκληρα χωράφια να έχουν γεμίσει με κόπρανα, ενώ επιπλέον στήνουν τις σκηνές τους σε οικόπεδα Ελλήνων καταπατώντας τα.
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες το συγκεκριμένο χωράφι-τουαλέτα στη φωτογραφία είναι ιδιωτικό και δεν έχει νοικιαστεί για τις ανάγκες τις «φιλοξενίας». 
Καλό θα ήταν πλέον να συνηθίσουμε αυτές τις εικόνες αφού με την μόνιμη εγκατάστασή  δεκάδων ή και εκατοντάδων χιλιάδων αλλοδαπών στην Ελλάδα, θα αποτελούν πλέον καθημερινότητα για τους Έλληνες.
pronews