30.10.19

Νέα Φιλαδέλφεια: «Παρέλασαν» κοροϊδεύοντας την επέτειο του «Όχι» και τους νεκρούς του 1940 (βίντεο)

Καλά, βρέθηκαν μερικά ηλίθια υποκείμενα ( χοιρινά μαζί με κατσίκες) με ανάλογη ανατροφή  τόσο από γονείς όσο και από δασκάλους, που πέρασαν την Εθνική Εορτή για το καρναβάλι της Πάτρας! Οι άλλοι, οι "επιφανείς" οι "επίσημοι" ... χειροκροτούσαν τις γελοιότητες που  πέρναγαν από μπροστά τους!!! Ο επικεφαλής της αστυνομικής δυνάμεως αντί να αναλάβει πρωτοβουλία και να τις απομακρύνει βιαίως και να τις οδηγήσει στο τμήμα (ή σε κάποιο στάβλο για να τις μαντρώσει μαζί με άλλες κατσίκες) παρακολουθούσε αμέριμνος! Γι αυτό κύριε είσαι αξιωματικός για να αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες και όχι να είσαι άβουλο όργανο λήψεως εντολών!
Το λόγο έχει τώρα η δικαιοσύνη η οποία δεν πρέπει να το αφήσει να περάσει στα "ψιλά". Επίσης πρέπει να εντοπισθεί το εξάμβλωμα ( του οποίου δεν αμφισβητείται το πολιτικό του πιστεύω) που διοργάνωσε αυτές τις γελοιότητες και να τιμωρηθεί παραδειγματικά.
Juan


Ένα περιστατικό απόπειρας γελοιοποίησης των νεκρών ηρώων του Επους του 1940 συνέβη κατά τη μαθητική παρέλαση για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας. 
Μια ομάδα κοριτσιών, ντυμένες με τα ρούχα της παρέλασης, εξευτελίζει την παρέλαση, κάνοντας ακατανόητο βηματισμό κάτι σαν να κοροϊδεύουν τα αυτιστικά παιδιά ή μιμήσεις ζώων ή ζόμπι.
Στην αρχή ειπώθηκε ότι επρόκειτο για μαθήτριες Λυκείου της Χαλκηδόνας.

Δημοσιογράφος  εξήγησε «Μία ομάδα με δική της σημαία παρεισέφρησε, χωρίς να το καταλάβει κανείς, στην αρχή της παρέλασης, ανάμεσα σε δύο σχολεία. Ήταν οργανωμένες απ' ό,τι φάνηκε. Όπως είδατε και εσείς, δεν γέλαγε καμία. Ήταν σχεδιασμένο όλο αυτό και, το σημαντικότερο, δεν γνώριζε κανείς».
Τα ψυχανώμαλα αποβράσματα  σε όλο τους το..."μεγαλείο"!!!
Όπως είπε, τα κορίτσια άρχισαν να περπατούν με βηματισμό που παραπέμπει στον Τζον Κλιζ και το θρυλικό σκετς των Μόντι Πάιθον, «The Ministry of Silly Walks», μπροστά στους επισήμους. Μέχρι στιγμής, προσέθεσε, κανείς δεν γνωρίζει ποια ήταν τα άτομα που παρήλασαν με αυτό τον τρόπο και ποιος ήταν ο σκοπός τους.
Τον εξευτελισμό της παρέλασης σχολίασε μέσω Facebook ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος. 
Σε μια ανάρτηση γεμάτη οργή, έγραψε: 
«Δυστυχώς τη χθεσινή μεγαλειώδη επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο μας, της Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας στιγμάτισε μια μικρή μερίδα γελοίων υποκειμένων χλευάζοντας και προσβάλλοντας τη μνήμη των πεσόντων στο έπος του '40 και μάλιστα υπό τη σκέπη της ελληνικής σημαίας. Τα άτομα αυτά φορώντας στολή παρέλασης παρεισέφρησαν από κάποιο στενό της Λεωφόρου Δεκελείας ανάμεσα στα σχολεία της πόλης που παρήλαυναν κανονικά. Η ταυτοποίηση αυτών των αξιολύπητων νεαρών κοριτσιών έχει ξεκινήσει καθώς ο Δήμος υποχρεούται να υπερασπιστεί στο ακέραιο την αξιοπρέπειά του».

https://www.pronews.gr/