25.9.19

Marla, «η Greta της Δεξιάς»: Η 15χρονη Γερμανίδα που μιλά για τον φόβο στην πόλη της από τους αλλοδαπούς

Οι δικοί μας νέοι ...ξέρουν! Φραπεδιά και όσα πάνε και όσα έλθουν, μέχρι να έλθει και η σειρά τους, αλλά τότε θα είναι αργά! Όσο για τους μεγαλύτερους, αυτοί ευρίσκονται εν υπνώσει και πάρα πολλοί σε κομματική αποβλάκωση!
Juan
Η Marla είναι ένα θαρραλέο 15χρονο κορίτσι που δεν διστάζει να μιλήσει ανοιχτά, για το κλίμα φόβου που υπάρχει στην πόλη της στο Cottbus του Βρανδεμβούργου από τους αποκαλούμενους «αιτούντες ασύλου», δηλαδή του χιλιάδες αλλοδαπούς που έχουν κατακλύσει την περιοχή που μένει.

Στο βίντεο εξιστορεί  την εμπειρία της από την ζωή της σε μια μικρή πόλη, όπου τα κορίτσια φοβούνται πλέον να περπατήσουν.
Η ομιλία έγινε στης 21 Αυγούστου 2019, στο Luckau του Βρανδεμβούργου όπως αναφέρει το redskywarning.blogspot.
«Γεια σας. Είμαι η Μάρλα και είμαι σχεδόν 15 χρονών. Πηγαίνω σε ιδιωτικό σχολείο στο Cottbus.
Σήμερα στέκομαι εδώ εθελοντικά, και θέλω να εκφράσω τις απόψεις μου ανοιχτά σήμερα. Οι φίλες μου φοβούνται να κατέβουν στην πόλη, εξαιτίας των αποκαλούμενων «απομονωμένων περιστατικών».
Πουθενά πλέον δεν αισθανόμαστε ασφαλείς στην πόλη, ούτε στο εμπορικό κέντρο, ούτε στο σχολείο. Υπάρχουν περισσότεροι αστυνομικοί που κάνουν περιπολίες στην πόλη, που θα ήταν τελείως περιττό εάν δεν υπήρχαν αυτά τα σταθερά περιστατικά στην πόλη.
Τα κορίτσια είναι πολύ προσεκτικά να μην ντυθούν τόσο προκλητικά, ώστε να μην δεχθούν βλέμματα, σχόλια ή τίποτα χειρότερο.
Δεν μπορούσαμε πια να ζούμε ανέμελα και ξέγνοιαστα  στη χώρα μας τον περισσότερο καιρό.
Θεωρώ απαίσιο το γεγονός ότι κορίτσια και γυναίκες παρενοχλούνται σεξουαλικά από τους λεγόμενους «αιτούντες άσυλο»  και δεν γίνεται τίποτε για να αντιμετωπιστεί αυτό. Εγώ η ίδια το έχω βιώσει αυτό.
Μισώ το επιχείρημα που λένε μερικοί ότι «ναι, αλλά και Γερμανοί θα το μπορούσαν να το κάνουν αυτό» ή «δεν είμαστε καλύτεροι εμείς».
Σημασία δεν έχει το ποιος ΘΑ μπορούσε να το κάνει αυτό, αλλά το ποιος ΤΟ κάνει, και τα στατιστικά στοιχεία είναι ξεκάθαρα όταν πρόκειται για την εγκληματικότητα των προσφύγων. Πολλοί ενήλικες λένε ότι εμείς οι νέοι θα πρέπει να σχηματίσουμε τις δικές μας απόψεις, αλλά όταν σχηματίζουμε την δική μας άποψη, σχεδόν κανείς δεν μας ακούει, αν αυτή η άποψη δεν είναι η «σωστή». είπε η Marla για να καταλήξει:
"Εάν οι απόψεις μας δεν συμμορφώνονται με τις απόψεις της Αριστεράς, και αν δεν συμμορφώνονται με την γραμμή ‘Fridays-for-future’ (την μόδα «μαθητικές κινητοποιήσεις για το κλίμα»).
Θέλω περισσότεροι νέοι να σηκωθούν και να αφιερώσουν τους εαυτούς τους στην ευημερία της πατρίδας τους. Δεν είναι απαραίτητο κανείς να μισεί τους αλλοδαπούς, μόνο και μόνο επειδή υπερασπίζεται τον δικό του λαό. Αγαπώ τη χώρα μου και θέλω να ζήσω με ασφάλεια. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ".

pronews