6.9.19

Κρίσιμη κατάσταση στον Εβρο: Χιλιάδες αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες εγκαταστάθηκαν και κατέλαβαν τα ορεινά περάσματα

Eν όψει πολέμου με τη Τουρκία, είναι απαράδεκτο να δεχόμαστε τις ορδές των δήθεν προσφύγων, που κατά πάσα πιθανότητα  πλαισιώνονται από τούρκους κομάντος, εν είδει Δούρειου Ίππου, οι οποίοι σε δεδομένη στιγμή θα παραλάβουν κρυμμένα όπλα-που σίγουρα έχουν στον Ελληνικό χώρο- και θα επιτεθούν από τα μετόπισθεν στις Ελληνικές δυνάμεις.
Χρειάζεται αποφασιστικότητα, εκ μέρους της Ελληνικής κυβερνήσεως, παραβίαση των όποιων συνθηκών μας έχει επιβάλλει η δήθεν ΕΕ,
απέλαση όλων των λαθραίων αλλοδαπών, παρεμπόδιση εισόδου άλλων στα χωρικά μας ύδατα- με οποιοδήποτε κόστος- ναρκοθέτηση (και γνωστοποίηση αυτής)- όπως πρώτα- με νάρκες κατά προσωπικού της περιοχής Έβρου και άσκηση κρατικής βίας όπου χρειασθεί για την αποτροπή και καταστολή οιωνδήποτε παρανόμων ενεργειών των προς απέλαση αλλοδαπών.Τέλος θα πρέπει όλη η περιοχή να κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και να ισχύσει σ αυτή Στρατιωτικός Νόμος.
Αν δεν γίνει τίποτα από αυτά, σε λίγο καιρό θα "χτυπάμε το κεφάλι μας" για την ηλίθια ...ανθρωπιστική ευαισθησία μας
και την προσήλωση προσήλωση προς τα κελεύσματα της ΕΕ.

Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ
Κρίσιμη είναι η κατάσταση στο νομό Εβρου από τις μαζικές εισόδους αλλοδαπών παράνομων μεταναστών, μουσουλμάνων στην συντριπτική πλειοψηφία τους, οι οποίοι πλέον έχουν εγκατασταθεί στα ορεινά του νομού στο μέσον της απόστασης του ορεινού επαρχιακού δρόμου Σάπες-Διδυμότειχο ή Ορεστιάδα και μάλιστα στην περιοχή όπου στενεύει η ελληνική επικράτεια (μόλις 20 χλμ. πλάτος, από τα ελληνοτουρκικά μέχρι τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα).
Εκεί υπάρχει ένας αριθμός χωριών που κατοικούνται σχεδόν αποκλειστικά από μειονοτικούς: Το Μεγάλο και το Μικρό Δέρειο, ο Πετρόλοφος, η Σιδηρώ, η Ρούσσα, το Γονικό, το Άνω και Κάτω Μικράκιο, ο Κισσόs, το Σιδηροχώρι, τα Ουράνια και η Αγριάνη.
Ολόκληρα «χωριά» μέχρι και 500 ατόμων, έχουν εμφανιστεί από το «πουθενά» βασικά από την περιοχή ανάμεσα σε Σουφλί και Λάβαρα και όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες των κατοίκων, οι περισσότεροι λεηλατούν και κλέβουν τους ντόπιους, ενώ η κατάσταση σε ότι αφορά την ασφάλεια των ντόπιων είναι απλά τραγική.
Κλέβουν ζώα από τα μαντριά της περιοχής, τα σφαγιάζουν και τα μαγειρεύουν, ρημάζουν τους κήπους και τα μποστάνια των χωρικών και κλέβουν οτιδήποτε υπάρχει σε αγροικίες ή στις περιφέρειες των χωριών
Το πιο σημαντικό είναι ότι έχουν έρθει σε επαφή με ντόπια μειονοτικά στοιχεία τα οποία τους «καθοδηγούν» και τους κατευθύνουν στο «έργο» τους αναφέρουν σχετικές πληροφορίες. Πλέον ο μουσουλμανικός πληθυσμός έχει διπλασιαστεί και φτάνει τις 10.000 άτομα!
Τελείως συμπτωματικά η εφεδρεία στην περιοχή είναι η η XXI Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία, η οποία θα πρέπει να προωθηθεί από την περιοχή Κομοτηνής όπου και στρατοπεδεύει, μέσα από το ορεινό δρομολόγιο Σάπες-Μέγα Δέρειο-Ορεστιάδα για να φτάσει κάποτε (αν φτάσει ποτέ...) στην πρώτη γραμμή και να περάσει μέσα από αυτές τις μειονοτικές μουσουλμανικές ή «προσφυγικές» μάζες.\
Ουδείς φαίνεται να ασχολείται σοβαρά με το θέμα απομάκρυνσης των μουσουλμάνων αλλοδαπών από την περιοχή. Το πώς θα αντιδράσουν όλοι αυτοί σε μια κρίση με τη Τουρκία δεν είναι πολύ δύσκολο να το φανταστούμε...
pronews