26.9.19

Επεισοδιακή σύλληψη με καταδίωξη και εμβολισμό περιπολικού

Μετά από τους β-ρομά, ξύπνησαν και τα Πακιστανά!!!
Juan 


Συνελήφθησαν στον Ασπρόπυργο δύο Πακιστανοί για κλοπή πηνίων και καλωδίων από υποσταθμούς διανομής ηλεκτρικής ενέργειας στη Βοιωτία


Συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες χθες στον Ασπρόπυργο, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (περιπολικά και Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), δύο Πακιστανοί, για κλοπές πηνίων από υποσταθμούς διανομής ηλεκτρικής ενέργειας.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης εντόπισαν το αυτοκίνητο των δραστών στο ύψος της Αερογέφυρας της Αττικής Οδού στον Ασπρόπυργο και επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν έλεγχο. Οι δράστες, στην προσπάθεια τους να διαφύγουν, ανέπτυξαν ταχύτητα και εμβόλισαν το περιπολικό με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές και να ακινητοποιηθούν και τα δύο οχήματα.
Ακολούθησε καταδίωξη και τελικά επετεύχθη η ακινητοποίηση των δραστών παρά την αντίσταση που προέβαλαν. Σε βάρος τους, σχηματίσθηκε δικογραφία για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της κλοπής, της απόπειρας επικίνδυνων σωματικών βλαβών, της φθοράς κατ’ εξακολούθηση καθώς και της βίας κατά υπαλλήλων.
Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Ασπροπύργου, οι δράστες είχαν μεταβεί λίγες ώρες νωρίτερα σε περιοχή της Βοιωτίας και αφαίρεσαν από υποσταθμούς διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, 10 κομμάτια πηνίων και τρία καλώδια.
Εντός του οχήματος βρέθηκαν τα ανωτέρω, ενώ επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κόφτης μετάλλων, λοστός και κοντάρι.
Περαιτέρω, εξακριβώθηκε ότι οι δράστες είχαν απασχολήσει στο παρελθόν για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, της παράνομης διακίνησης μεταναστών και των διακεκριμένων κλοπών και φθορών.
Το ερώτημα είναι γιατί δεν είχαν ήδη εξωπεταχτεί με τις κλωτσιές από την Ελλάδα!
Juan
https://www.news247.gr