7.8.19

Θεσσαλονίκη: ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ



Βραδινές ώρες της 05-08-2019 στην περιοχή της Επανομής, ομάδα νεαρών ατόμων με την απειλή και χρήση σωματικής βίας σε βάρος δύο 18χρονων ημεδαπών, τους αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο.
Από την έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θερμαϊκού ταυτοποιήθηκαν ως δράστες 6 νεαροί ημεδαποί ηλικίας από 18 έως 22 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.



Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου-Αναλήψεως σε βάρος 24χρονου ημεδαπού για κλοπή, διότι μεσημβρινές ώρες της 02-08-2019, στην περιοχή Χαριλάου αφαίρεσε μία τσάντα που περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό, από το εσωτερικό αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαινε 59χρονος ημεδαπός.


Σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωραιοκάστρου σε βάρος δύο (2) αλλοδαπών για κλοπή και απόπειρα κλοπής.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους,  σε αγροτική περιοχή της Θεσσαλονίκης, οι ανωτέρω χρησιμοποιώντας  Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο είχαν αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο, διέρρηξαν επιχείρηση μεταλλικών κατασκευών απ’ όπου αφαίρεσαν μεταλλικά καλούπια και κουλούρες καλωδίων.
Επίσης, με τον ίδιο τρόπο εισήλθαν σε παρακείμενη επιχείρηση χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν κάτι.