23.6.19

Για μία ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ των Ελλήνων ενάντια στα σκοτάδια φιλελεύθερων και μπολσεβίκων

Γραφείο Τύπου Χρυσής Αυγής


Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Σε τρεις εβδομάδες, ο Ελληνικός Λαός θα αποφασίσει ποιος θα κυβερνήσει την χώρα τα επόμενα χρόνια. Όλα δείχνουν ότι πρώτο κόμμα θα αναδειχθεί η Νέα Δημοκρατία, της οποίας τον βίο και την πολιτεία λησμόνησαν οι πολίτες, οι οποίοι θα ψηφίσουν για μία ακόμη φορά αρνητικά, δηλαδή δεν θα ψηφίσουν, θα καταψηφίσουν και συγκεκριμένα θα καταψηφίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η αριστερά τελείωσε και είναι αμφίβολο εάν στα επόμενα δέκα χρόνια ξαναβρεθεί και πάλι σε θέση εξουσίας, σε μία θέση την οποία της χάρισαν με τα εγκληματικά τους λάθη η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ. Οι ψηφοφόροι είναι δεδομένο ότι έχουν μνήμη περιορισμένη, αλλά δεν είναι μόνον αυτό. Στην περίπτωση των εκλογών που έρχονται υπάρχει κάτι ακόμα περισσότερο σοβαρό και επικίνδυνο για το μέλλον του Έθνους μας. Είναι η απόλυτη αδιαφορία και παθητικότητα.
Ένας λαός σε επιθανάτιο ρόγχο
Παρ’ όλο το γεγονός ότι η χώρα ευρίσκεται σε μία από πολλές απόψεις κρίσιμη κατάσταση, η πλειοψηφία των Ελλήνων αντιμετωπίζει τα πράγματα εντελώς παθητικά, με πλήρη αδιαφορία και αυτό είναι ένα επίτευγμα του συστήματος, των ολιγαρχών οι οποίοι κυριαρχούν στην δημόσια ζωή και οι οποίοι θέλουν τον Λαό άβουλο, χωρίς θέληση, χωρίς ψυχή και δύναμη να αντιδράσει. Τον θέλουν κοπάδι, που θα ακολουθήσει πειθήνια το κάθε σαλάγισμα του μοιραίου βοσκού, ο οποίος τον οδηγεί σε ένα ιστορικό τίποτε.
Δεν διαφθείρει μόνον ο πλούτος, όπως έγραψε 25 αιώνες πριν ο μέγας Πλάτων, διαφθείρει το ίδιο και η ανέχεια! Πολύ περισσότερο διαφθείρει ένας τρόπος ζωής, ο οποίος έχει επιβληθεί και στον οποίο αυτό που κυριαρχεί σε κάθε πτυχή της ζωής είναι το χρήμα, η ύλη και η μάζα ακολουθεί, ακολουθεί πιστά την φωνή του συμφέροντος. Με μνημόνια και προδοσίες, με το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας, με όλα τα εθνικά θέματα σε κρίσιμο σημείο, ο Λαός δέχτηκε τα πάντα χωρίς αντίδραση.
Και ο ρόλος ενός εθνικού και Λαϊκού Κινήματος είναι προπαντός αυτός: να ξεσηκώσει τους ραγιάδες, να τους κάνει και πάλι ανθρώπους Ελεύθερους αποφασισμένους να πολεμήσουν για τα δίκαιά τους. Αποφασισμένους να πολεμήσουν ενάντια στο σύστημα, το οποίο τους οδήγησε στη σημερινή κατάσταση, σε αυτήν την απέραντη έρημο Ιδανικών και το κόμμα αυτό, το οποίο με συνέπεια μάχεται ενάντια στο σύστημα, μέσα στο οποίο εντάχθηκε με αποδείξεις έργων πέντε σχεδόν ετών και η αριστερά, είναι μόνον η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Εξόριστοι μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα
Επειδή βγαίνουν διάφοροι τύποι, από δεξιά μέχρι αριστερά, σε τηλεπαράθυρα και σε φυλλάδες και έχουν το θράσος να λένε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει γίνει μέρος του συστήματος, θα θέσω κάποια ερωτήματα, ερωτήματα ρητορικά, στα οποία είναι προφανής η απάντηση.
-Ποιο είναι το κόμμα εκείνο που με νόμο φωτογραφικό, δηλαδή παράνομο και αντισυνταγματικό, το έχουν αποκλείσει εδώ και έξι ολόκληρα χρόνια από την κρατική επιχορήγηση; Ποιό είναι το μόνο κόμμα, το οποίο δεν χρωστά ούτε ένα ευρώ σε τράπεζες και το οποίο έχουν το θράσος κάποιοι κακόβουλοι και τυχάρπαστοι να κατηγορούν για αδιαφάνεια στα οικονομικά του! Μέχρι αυτό το σημείο έχουν φτάσει… Στο παρελθόν, μάλιστα, είχαν γράψει για μένα ότι είμαι ο πλουσιότερος σε ακίνητα πολιτικός και τότε είχα δώσει στην δημοσιότητα τον ΕΝΦΙΑ τον οποίο πληρώνω και ο οποίος ήταν και είναι μόλις 108 ευρώ! 
-Ποιο είναι το κόμμα, το οποίο δεν δικαιούται ούτε ένα λεπτό προβολής από την κρατική τηλεόραση και όταν είναι να προβληθεί η οποιαδήποτε δραστηριότητά του, τότε απεργούν οι μπολσεβίκοι συνδικαλιστές της ΕΡΤ και μας αποκλείουν;
-Ποιο είναι το κόμμα, το οποίο δεν παρουσιάζεται ποτέ στις πολιτικές εκπομπές ΟΛΩΝ των μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών; 
-Ποιο είναι το μοναδικό κόμμα, το οποίο στην Βουλή που διαλύθηκε δεν είχε αντιπρόεδρο, καίτοι διέθετε 16 βουλευτές, όταν είχαν αντιπρόεδρο κόμματα με πέντε μόλις βουλευτές όπως το “Ποτάμι” και η “Ένωση Κεντρώων”;
-Ποιο είναι το μοναδικό κόμμα εναντίον του οποίου σε περίοδο προεκλογική οργανώθηκαν και οργανώνονται αντισυγκεντρώσεις με τις ευλογίες της ίδιας της Αστυνομίας και του Κράτους;
Το κόμμα αυτό το ένα και μοναδικό είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ των Ελλήνων, που έχουν κάνει εθνική υπόθεση να χτυπούν, όλα τα κόμματα του παλαιού πολιτικού συστήματος  που κατάντησε την Ελλάδα μας στα σημερινά χάλια. Έχοντας μάλιστα στο πλάι τους και τους μπολσεβίκους του ΚΚΕ, με τους οποίους δεν έχουν κανένα πρόβλημα, το μόνο κόμμα ενάντια στο σύστημα είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Εξόριστοι, λοιπόν, μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα από μία ξενόδουλη εξουσία μαχόμαστε για μια νέα Ελλάδα, για μία Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες και όχι στους κλέφτες και τους προδότες που εξουσιάζουν τον τόπο.
Η βρώμικη προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής
Στην τελευταία προεκλογική περίοδο για τις Ευρωεκλογές, μεγαλύτερο πόλεμο έκανε η Νέα Δημοκρατία στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, παρά στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν χρειαζόταν άλλωστε, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε φροντίσει μόνος του για την κατάρρευσή του!
Ένα από τα έωλα επιχειρήματα της Ν.Δ. κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ήταν ότι εμείς οι Εθνικιστές συνεργαζόμαστε με τον ΣΥΡΙΖΑ και το έλεγε αυτό ένα κόμμα, το οποίο ψήφισε μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ το τρίτο μνημόνιο, την ανέγερση του ισλαμικού τεμένους, το περίφημο σύμφωνο κοινωνικής συμβίωσης, το δικαίωμα ψήφου στους αλλοδαπούς και την παροχή ιθαγένειας σε λαθρομετανάστες. Νόμους του ΣΥΡΙΖΑ, που καταψήφισε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Όμως, το ερώτημα που τίθεται γι’ αυτούς που είχαν στο παρελθόν ψηφίσει ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και δεν ψήφισαν σε αυτές τις εκλογές το Κίνημά μας, είναι ότι πίστεψαν αυτή την προπαγάνδα; Ενδεχομένως κάποιοι να την πίστεψαν, πολλοί λίγοι, ελάχιστοι, επικίνδυνα αφελείς. Οι περισσότεροι δεν το πίστεψαν, πήγαν στην Ν.Δ. από ωμό καιροσκοπισμό, βάζοντας τον εαυτούλη τους επάνω από κάθε εθνικό συμφέρον. Είχαμε επί του προκειμένου απέναντί μας τον άνθρωπο-κτήνος του συμφέροντος, τον οποίο πρέπει να πολεμήσουμε.
Είναι αυτός που έβγαλε από συμφέρον στο παρελθόν πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα και τώρα θα βγάλει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο φυλλάδας, η οποία γλοιωδώς υπηρετεί την Νέα Δημοκρατία, είναι ο καλύτερος για τα εθνικά θέματα και το μεταναστευτικό! Καλύτερη η Νέα Δημοκρατία της “ελληνοτουρκικής φιλίας”, που θα σεβαστεί την συμφωνία των Πρεσπών, η Ν.Δ. του η “Κύπρος είναι μακριά” στα εθνικά θέματα; Καλύτερη η Νέα Δημοκρατία για το πρόβλημα των λαθρομεταναστών, που στα χρόνια που κυβέρνησε δεν έκανε τίποτε για να το αντιμετωπίσει και της οποίας στελέχη διευθύνουν Μ.Κ.Ο. για τους λαθρομετανάστες;
Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, Όλοι μαζί Ενωμένοι στον Αγώνα για την δική μας Ελλάδα, την Αληθινή Ελλάδα! Αγώνας Ενάντια στην μάζα και την αγέλη, ενάντια στον άνθρωπο-κτήνος του συμφέροντος, αγώνας για Ιδέες και Ιδανικά! Για μια Ελλάδα που θα σταθεί και πάλι με αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια κυρίαρχη στο γεωπολιτικό της χώρο. Για μία ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ των Ελλήνων ενάντια στα σκοτάδια φιλελεύθερων και μπολσεβίκων.
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή