23.6.19

Σουηδία: Οικογένεια φιλοξένησε «πρόσφυγα» κι αυτός κακοποίησε την ανήλικη κόρη τους

Σουηδία: Οικογένεια φιλοξένησε «πρόσφυγα» κι αυτός κακοποίησε την ανήλικη κόρη τους
Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στη Σουηδία μία χώρα ''πρότυπο'' πολυπολιτισμικότητας.
Ανήλικος παράνομος μετανάστης ασέλγησε στην κόρη της οικογένειας που τον φιλοξενούσε και στη συνέχεια δήλωσε πως νόμιζε ότι ήταν...νόμιμο(!)

Μάλιστα ο νόμιμος κηδεμόνας του ύποπτου επεσήμανε την πρόοδο του εφήβου στο σχολείο και περιέγραψε το περιστατικό ως ''μοναδικό'' , το δικαστήριο αποφάσισε να τοποθετήσει τον ύποπτο σε ειδική φροντίδα και αργότερα να του ασκήσει δίωξη για βιασμό ανηλίκου.
Στην υπεράσπισή του, ο ύποπτος εξήγησε  ότι αυτό ήταν απολύτως νόμιμο στην πατρίδα του και κανείς δεν του είπε ότι απαγορευόταν στη Σουηδία, ανέφερε η εφημερίδα Lokaltidningen.
Σύμφωνα με το θύμα, αναγκάστηκε να συνευρεθεί με τον 17χρονο τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους. Αυτός, με τη σειρά του, παραδέχθηκε ότι είχε επαφή μαζί της, αλλά ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε ότι αυτό είναι αντίθετο με το νόμο. Αντίθετα, το περιέγραψε ως "κάτι που συμβαίνει ανάμεσα σε δύο παιδιά".
"Ο ύποπτος παραδέχθηκε το γεγονός σε κάποιο βαθμό, αλλά δήλωσε ότι δεν γνωρίζει τους νόμους που ισχύουν στη χώρα όσον αφορά την ερωτική επαφή και τη συμβίωση. Οι πρυτάνεις στα σχολεία υποχρεούνται να ενημερώνουν κάθε άτομο για τους κανόνες που ισχύουν για το φύλο και τη συγκατοίκηση στη Σουηδία", ανέφερε το διοικητικό δικαστήριο, σύμφωνα με την Lokaltidningen.
Ωστόσο, διαπιστώθηκε επίσης ότι ο κατηγορούμενος γνώριζε τους κανόνες που ισχύουν στη Σουηδία για τις ερωτικές σχέσεις καθώς είχε ενημερωθεί στα προηγούμενα καταλύματά του.
Ο νόμιμος κηδεμόνας του ύποπτου επεσήμανε ότι ο 17χρονος τα πηγαίνει καλά στο σχολείο(!).
Περιέγραψε επίσης το γεγονός ως ''κάτι που δεν θα ξανασυμβεί'' και τόνισε ότι η τοποθέτηση του παιδιού σε ειδική φροντίδα θα κατέστρεφε(!) την πρόοδό του.
Ωστόσο, το δικαστήριο αποφάσισε ότι ο 17χρονος πρέπει να τεθεί σε ειδική φροντίδα για έξι μήνες με άμεση ισχύ. Σε εύθετο χρόνο, θα διωχθεί για βιασμό εναντίον ανηλίκου
Η έρευνα αποκάλυψε επίσης υποψίες ότι ο υποτιθέμενος ένοχος μπορεί στην πραγματικότητα να είναι άνω των 20 ετών. Στην περίπτωση αυτή, η ποινή θα είναι μεγαλύτερη.
Σύμφωνα με τον σουηδικό νόμο, η ποινή για βιασμό ανηλίκου κυμαίνεται μεταξύ δύο και οκτώ ετών φυλάκισης.
pronews
Θα μάθουν να ξεχωρίζουν τα δίποδα από τους ανθρώπους,αλλά  τότε θα είναι αργά...Juan