11.6.19

ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ



Έπειτα από τέσσερα πέτρινα χρόνια διεθνούς εξευτελισμού της Ελλάδας και εσκεμμένης υποβάθμισης της ζωής μας ο γητευτής πολλών ψυχών Αλέξης Τσίπρας έπαυσε να είναι Πρωθυπουργός και κατέφυγε στον επιλεγμένο από τον ίδιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να διαλύσει την ελληνική Βουλή. Ένα Κοινοβούλιο που είχε παύσει από μήνες να είναι αντιπροσωπευτικό και όπως απέδειξαν τα αποτελέσματα είχε καταληφθεί από καταχραστές της εξουσίας. Ασφαλώς δεν υπήρξε κανένα γεγονός εξαιρετικής εθνικής σημασίας όπως αναγράφεται στο άρθρο 41 του Συντάγματος της Ελλάδας για τη φυγή Τσίπρα πλην της συντριβής ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, Ποτάμι, και Ένωσης Κεντρώων στις ευρωεκλογές.
Ο ελληνικός λαός εκμαυλίστηκε για τέσσερα χρόνια στο ψέμα ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ περί τερματισμού των Μνημονίων και "βομβαρδίστηκε" επικοινωνιακά μέσα από τους ολιγάρχες του Αλέξη Τσίπρα ώστε να αποδεχθεί την παράδοση της σύγχρονης μακεδονικής ταυτότητας, το ξεπούλημα των περιουσιακών στοιχείων της πατρίδας μας στους δανειστές, την πληθυσμιακή αλλοίωση και την ικανοποίηση μέσα από κοινωνικά παντοπωλεία ανάλογα των κομμουνιστικών συσσιτίων.


Αυτά φυσικά για τους πολλούς ενώ για το καθεστώς Τσίπρα κυριάρχησε η πολυτέλεια και η αφαίμαξη των ευρωπαϊκών κονδυλίων χωρίς καμία ανάπτυξη για την Ελλάδα. Ο ελληνικός λαός τον καταδίκασε δημοκρατικά και θα το επαναλάβει την 7η Ιουλίου 2019. Είναι στο χέρι των νικητών να δημιουργήσουν μία άλλη Ελλάδα του πλούτου και της ευημερίας των Ελλήνων. Μία διακυβέρνηση της Ελλάδας για ένα πλούσιο Κράτος και όχι συνέχιση μίας ερπετικής διαβίωσής μας εγκλωβισμένης στο παρακράτος που νυχθημερόν προσπαθεί πλέον να αλλάξει χρώμα και να βαφτεί μπλέ για να μην διαταραχτεί τίποτα.


Ας αποφασίσει ο λαός για την επόμενη μέρα της ζωής του. Ο κ.Μητσοτάκης φέρει ακέραια την ευθύνη να κλείσει τις πόρτες και τα ψηφοδέλτια σε όσους πηδούν από το τρένο του Αλέξη Τσίπρα και ντύνονται φιλελεύθεροι ξαφνικά. Να κλείσει τα αυτιά του στις Σειρήνες του παρακράτους που τον καλούν για δήθεν ενωτική συνεργασία.

Λ.ΚΑΛ.

thedayaftergr.blogspot.com/