16.5.19

Ο Καναδάς κινείται στην απαγόρευση των Χριστιανών από την παρουσίαση στο κοινό με νέα πρόταση κατά του μίσους

Η νομοθεσία που προτείνεται στην καναδική επαρχία του Οντάριο θα ποινικοποιήσει τις δημόσιες εκδηλώσεις από χριστιανούς που θεωρούνται μίσους μίσους στους μουσουλμάνους, την κοινότητα των ΛΟΑΤ και άλλες ομάδες θύματα που ορίζονται από την αριστερά.
Το νομοσχέδιο " Απαγόρευση των επίδειξης προώθησης μίσους στο νόμο του πάρκου της Βασίλισσας, 2019 "
απαγορεύει οποιαδήποτε επίδειξη, συγκέντρωση ή άλλη δραστηριότητα που θεωρείται μίσος από τον Πρόεδρο ότι είναι επιτρεπτή για νομοθετικούς λόγους - απομονώνει αποτελεσματικά την κυβέρνηση από χριστιανική ομιλία.
Το Life Site News εξηγεί ότι η νεφελώδης φύση των νόμων του Καναδά εναντίον του μίσους δίνει ουσιαστικά στους αριστερών νομοθέτες carte blanche για να απαγορεύσουν όλες τις χριστιανικές διαμαρτυρίες:
Το πρόβλημα με αυτό το νομοσχέδιο, ωστόσο, έγκειται στο γεγονός ότι ο ορισμός του "μίσους" είναι αβέβαιος βάσει του καναδικού νόμου. Ως αποτέλεσμα, δυστυχώς, η χρήση της λέξης "μίσος" μπορεί να είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για κάποιους, ώστε να αποφευχθεί η έκφραση διαφορετικών απόψεων. Δηλαδή, η λέξη "μίσος" μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη σιωπή των αντίθετων απόψεων που εκφράζονται όταν, στην πραγματικότητα, οι απόψεις είναι απλώς μια εύλογη έκφραση πεποιθήσεων.
Αυτή η ανησυχία βασίζεται στην πραγματική εμπειρία. Οι Καναδοί έχουν ήδη βιώσει την περιφρόνηση του Ανώτατου Δικαστηρίου του Καναδά σχετικά με το τμήμα 2 του Χάρτη των Δικαιωμάτων, το οποίο προβλέπει την ελευθερία της γνώμης, της έκφρασης και της θρησκείας. Στην περίπτωση του δυτικού χριστιανικού πανεπιστημίου Trinity (2018), η ηθική συμμορία του ιδιωτικού χριστιανικού πανεπιστημίου θεωρήθηκε μίσος και διακρίσεις. Στην υπόθεση Bill Whatcott (2013), το Ανώτατο Δικαστήριο του Καναδά κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα αποτελέσματα μιας έκφρασης που χρησιμοποιήθηκε και όχι η πρόθεση του επικοινωνούντος είναι αυτά που έχουν σημασία. Το δικαστήριο συνέχισε να συμπεραίνει ότι "οι ειλικρινείς δηλώσεις και οι ειλικρινείς πεποιθήσεις δεν επηρεάζουν τη διαπίστωση του" μίσους ". Ο κ. Whatcott απλώς εξέφρασε στο φυλλάδιο του τα καθιερωμένα γεγονότα σχετικά με την ομοφυλοφιλία, τα οποία το δικαστήριο έκρινε «μίσος». Αξίζει να σημειωθεί ότι το Εφετείο του Saskatchewan, που πιθανώς αποτελείται από εξίσου μάθητους δικαστές, είχε προηγουμένως καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το φυλλάδιο δεν ήταν μίσος. Το Ανώτατο Δικαστήριο του Καναδά υπερηφανεύεται ότι είναι ένα «προοδευτικό» δικαστήριο και έχει μια εδραιωμένη προκατάληψη όπως αποδεικνύεται σε μια σειρά αποφάσεων που έχουν καταλήξει σε νόμους βασισμένους σε παραδοσιακές αξίες. Είναι ελάχιστα πιθανό το δικαστήριο να προστατεύσει τις ομάδες που βασίζονται στην παράδοση, εάν τους στερηθεί το δικαίωμα να αποδείξουν στην επαρχιακή νομοθεσία.
Καθώς ο Καναδάς γίνεται πιο περιοριστικός απέναντι στον χριστιανισμό, ανοίγουν τα χέρια τους για την ατζέντα των ΛΟΑΤ και το Ισλάμ να καταλάβει την κουλτούρα τους.
Το βασιλικό καναδικό νόμισμα εξέδωσε ένα αναμνηστικό νόμισμα τον περασμένο μήνα για να γιορτάσει την ομοφυλοφιλία ως βασική αρχή της καναδικής κοινωνίας.
"Σημειώνοντας 50 χρόνια από τότε που μια απόφαση ορόσημο που ξεκίνησε μια διαδικασία νομικών μεταρρυθμίσεων για την αναγνώριση των δικαιωμάτων των καναδών LGBTQ2 είναι ένας ισχυρός τρόπος για να αναγνωρίσουμε την βαθιά πίστη του Καναδά στην ισότητα και την ένταξη", δήλωσε η Marie Lemay, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Royal Canadian Mint.
Εν τω μεταξύ, ο πολύ αριστερός καναδός πρωθυπουργός Justin Trudeau έχει αποκαλυφθείότι σχεδιάζει διαφορετικούς τρόπους για να φέρει τους ISIS τρομοκράτες στο έθνος του και ενδεχομένως να επανεισαχθεί στη δημόσια ζωή.
"Καμία από τις επιλογές δεν είναι ιδανική και όλες παρουσιάζουν διαφορετικές προκλήσεις και κινδύνους", ανέφερε το μυστικό έγγραφο των τριών σελίδων, το οποίο εκδόθηκε μετά την απελευθέρωσή του μέσω του νόμου περί πρόσβασης στην πληροφορία.
Καθώς ο παγκοσμιοποιημένος και ο φιλελευθερισμός αποκτά ισχυρότερη θέση στον Καναδά, η κυβέρνηση αναμένεται να γίνει ακόμη πιο εχθρική απέναντι στον χριστιανισμό και πιο φιλόξενη σε ανατρεπτικές ατζέντες.