11.5.19

Aγρια συμπλοκή στη Θεσσαλονίκη: Εκανε την παρατήρηση σε Πακιστανούς και τον έσπασαν στο ξύλο

Ποιο κόμμα θα τους εκδιώξει από την Ελλάδα;
Eκτός ελέγχου βρίσκεται η εγκληματικότητα στην χώρα μας. Θύμα ξυλοδαρμού από Πακιστανούς έπεσε το απόγευμα της Παρασκευής ιδιοκτήτης κρεοπωλείου στην αγορά Βλάλη, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Οπως μεταδίδει το Thestival.gr, το θύμα της επίθεσης ζήτησε από τους Πακιστανούς που πουλούσαν λαθραία τσιγάρα ( η αστυνομία που ρέμβαζε;) να αποχωρήσουν μπροστά από το κατάστημά του.
Μπουνιές και κλωτσιές σε όλο του το σώμα
Εκείνοι τον απείλησαν με αποτέλεσμα ο κρεοπώλης να μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου για να καταγγείλει το περιστατικό. {( Γιατί δεν τον ακολούθησαν αστυνομικοί να τους υποδείξει τους δράστες; Δεν υπήρχαν.Γιατί δεν υπήρχαν; Γιατί  προφανώς φύλαγαν πολιτικούς "στόχους¨" και είχαν διατεθεί σε άσχετες με τα καθήκοντά τους υπηρεσίες (δικαστήρια, γήπεδα κ.λ.π) }
Οταν επέστρεψε στο κατάστημά του ομάδα περίπου είκοσι Πακιστανών του είχε στήσει καρτέρι.
Του επιτέθηκαν, χτυπώντας τον με μπουνιές και κλωτσιές σε όλο του το σώμα.
(Γιατί δεν βγήκαν οι συνάδελφοί του με... μπαλτάδες να πάρουν στο κυνήγι αυτά τα ανθρωποειδή;)
Τη στιγμή της επίθεσης έφτασαν στο σημείο ο αδερφός και ένας φίλος του θύματος και τον γλίτωσαν από τα χέρια των Πακιστανών. Ο κρεοπώλης μετέβη εκ νέου στο αστυνομικό τμήμα για να υποβάλει μήνυση. (Θα πλήρωσε και 100 ευρώ παράβολο!!!)
Δύο συλλήψεις


Λίγο αργότερα, αστυνομικοί της ομάδας Ζ συνέλαβαν άτομο που αναγνωρίστηκε από τον παθόντα ως δράστης της επίθεσης. Αστυνομικοί της πεζής περιπολίας συνέλαβαν και δεύτερο άτομο, το οποίο αναγνωρίστηκε επίσης ως ένας από τους δράστες.
πηγη: pronews
Οι υπόλοιποι Έλληνες, γιατί δεν επενέβησαν να τους σακατέψουν στο ξύλο; Με τη σύλληψη -μόνο των δύο- (πάλι καλά...) έγινε; Θα πήγαν στον εισαγγελέα και θα όρισε...τακτική δικάσιμο και θα τους άφησε ελεύθερους να συνεχίσουν το Αλ-αχάριστο έργο τους!
 Μην τους είδατε! Θα τους δικάσει ο Αλάχ με τις...μπάρες και με τις 72 πόρνες! (αφού πάνε  με όλους τους "μάρτυρες" μόνο παρθένες δεν είναι!)
 Έπρεπε να φάνε ένα γερό (παραδοσιακό) ξύλο και μετά να προβλέπεται εγκλεισμός σε στρατόπεδα εργασίας. Αυτές οι φυλές -και κάποιες άλλες- μόνο αυτή τη γλώσσα καταλαβαίνουν. 
Είμαστε ...ρατσιστές επειδή υποστηρίζουμε του Έλληνες; Αν είμαστε, καλά κάνουμε και σε όποιον αρέσει.Αρκετά.Ως εδώ...
Juan