8.4.19

Θερμή υποδοχή Ερντογάν στο Κρεμλίνο – Πούτιν: «Τα S-400 μεταφέρονται στην Τουρκία»

Δεν χάνει ποτε κανείς κάτι που δεν έχει. Ποτέ η Τουρκία δεν υπήρξε σύμμαχος των ΗΠΑ ούτε του δυτικού κόσμου.Πάντοτε παρίστανε το φίλο και σύμμαχο για  το δικό της συμφέρον. Μάλλον ήλθε η ώρα να μπεί στη θέση της με οποιοδήποτε κόστος.Θα πρέπει η δύση  να γνωρίζει τους πραγματικούς της συμμάχους.
Α. Αλεξανδρής / Efenpress
Θερμή υποδοχή με τιμές… πελάτη επεφύλαξε ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν στον Τούρκο πρόεδρο Ρ.Τ.Ερντογάν κατά τη διάρκεια της σημερινής  κρίσιμης συνάντησής τους στο Κρεμλίνο.
Ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε σχετικά με το φλέγον θέμα των S-400 αλλά και γενικότερα της αμυντικής συνεργασίας των δύο χωρών.
«Παράλληλα με το S-400 υπάρχουν ακόμη πολλά προγράμματα αμυντικών εξοπλισμών με την Τουρκία  στην ατζέντα των συνομιλιών των δύο χωρών», είπε ο Ρώσος πρόεδρος για να συνεχίσει:
«Με την Τουρκία έχουμε συνεργασία σε στρατιωτικό και βιομηχανικό επίπεδο. Κύριος στόχος μας είναι η ολοκλήρωση της μεταφοράς των συστημάτων S-400 στην Τουρκία.»
Ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε ακόμη γενικότερα για τη συνεργασία της χώρας του με την Τουρκία:
«Έχουμε πάρει την απόφαση να αναπτύξουμε τις σχέσεις μας με την Τουρκία στο πλαίσιο της προηγμένης συνεργασίας.
Καταβάλλουμε μεγάλες προσπάθειες για να μειώσουμε την ένταση στη Συρία, καθώς Ρωσία και Τουρκία είναι εγγυητές στη διαδικασία της Astana».

President Putin: "We have decided to develop relations within the framework of advanced cooperation with ."

"We are making great efforts to reduce tensions in as and , guarantors of process," Russian President Putin said.


Προβολή εικόνας στο Twitter


President Putin: "We have cooperation in military and defense industry . Our agenda is the completion of the shipment of the S-400s to ."


Προβολή εικόνας στο Twitter
pronews.gr