1.3.19

Τίναξαν στον αέρα Jeep Άραβα επιχειρηματία στην Γλυφάδα - «Χαροπαλεύει» ένας επιβάτης

Τίναξαν στον αέρα έναν Άραβα μέσα σε αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού όταν βγήκε από το γυμναστήριο Mega Gym στο οποίο αθλούνταν. 
Πρόκειται για το αυτοκίνητο 56χρονου Άραβα επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στο Ντουμπάι και έχει γραφεία κοντά στο υπαίθριο πάρκινγκ όπου βρισκόταν το αυτοκίνητο στο οποίο είχε τοποθετηθεί ο εκρηκτικός μηχανισμός.​

Η Γλύφάδα έχει μετατραπεί σε άντρο ανομίας με την Άνω Γλυφάδα να έχει το ρεκόρ σε ληστείες, κλοπές και κακοποιήσεις ανθρώπων.
Σημειώνεται ότι και ο δολοφονημένος προ ολίγων μηνών Γ.Μακρής είχε την εταιρεία του στην Γλυφάδα.
Αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει ότι η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που «σείστηκε ο τόπος», ενώ ενδεικτικό της σφοδρότητας είναι το γεγονός ότι τα συντρίμμια του οχήματος έχουν εκτοξευθεί σε απόσταση 150 μέτρων, στο αντίθετο ρεύμα.
Η κατάσταση λόγω της έλλειψης αστυνόμευσης και εξαιτίας της αδιαφορίας του δήμου να λάβει συγκεκριμένα μέτρα και να πιέσει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προς την κατεύθυνση αυτή έχει φτάσει στον απροχώρητο
Το αυτοκίνητο ήταν παγιδευμένο και με το που γύρισε το κλειδί στην μίζα ανατινάχτηκε. Η όλη παγίδευση πρέπει να έγινε όταν ο Σαουδάραβας εισήλθε στο γυμναστήριο για να αθληθεί αφού δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα όταν οδηγούσε το αμάξι του νωρίτερα.
Μάλλον έγινε με τηλεχειριστήριο καθώς δεν θα ήταν εφικτό για κάποιους να φτιάξουν μια τόσο περίπλοκη συνδεσμολογία δίπλα στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. 
Άλλωστε μέσα από το γυμναστήριο υπάρχει άμεση οπτική επαφή με τα αυτοκίνητα στο υπαίθριο πάρκινγκ
Η ενεργοποίηση έγινε με τηλεχειρισμό και για έναν ακόμα λόγο: Για να μην υπάρξουν παράπλευρες απώλειες
Συνεπώς η παγίδευση έγινε στο υπαίθριο πάρκινγκ.
Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο είχε πινακίδες Αυστραλίας, καθώς και το δίπλωμα του τραυματία είναι αυστραλιανό
Ο τραυματίας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο σε πολύ σοβαρή κατάσταση, ενώ από την έκρηξη προκλήθηκε πυρκαγιά σε τέσσερα οχήματα, συνολικά.
Ο σωματώδης άνδρας, όπως τον περιγράφουν οι περίοικοι, φέρεται να τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ από το φλεγόμενο όχημα τον ανέσυραν ζωντανό και με τις αισθήσεις του δύο άνδρες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και πιθανότατα αποτελούσαν συνοδεία του.
Μάλιστα, οι δύο άνδρες αφού έσπασαν το τζαμί του κατεστραμμένου πολυτελούς αυτοκινήτου, έβγαλαν τον τραυματία από την πόρτα του συνοδηγού. Εν συνέχεια αυτός σωριάστηκε στο έδαφος και σε ελάχιστα δευτερόλεπτα στο όχημα σημειώθηκε και δεύτερη μεγάλη έκρηξη
Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν ο τραυματισμένος άνδρας είναι Έλληνας ή κάποια άλλης υπηκοότητας
«Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, αυτή την ώρα, ως προς την αιτία της έκρηξης στη Γλυφάδα. Ήδη, στο σημείο βρίσκονται αξιωματικοί της Ασφάλειας και άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών», ανέφεραν αστυνομικές πηγές.
Τόσα χρόνια ανομίας έχουν μετατρέψει την Γλυφάδα σε ένα είδος «Sin City»