8.3.19

Θαυμάστε!!!


Έγγραφο, μας αποδεικνύει ότι το ΚΚΕ δεν άλλαξε μυαλά και παραμένει το ίδιο με εκείνο που αιματοκύλισε την Ελλάδα .
 Τους ενοχλούν τα συνθήματα " Η Κύπρος είναι Ελληνική", Η Μακεδονία είναι Ελληνική, ο Πόντος είναι Ελληνικός και η Μικρά Ασία, καθώς και το αν ανάψουμε κεριά μεσ στην Αγία Σοφία!!!

 

Δηλαδή ώ απόγονοι των προγόνων σας,

Η Κύπρος δεν είναι Ελληνική; Τι είναι κατά τη γνώμη σας, Τουρκική;

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική; Τι είναι του Τίτο ή της πάλαι ποτέ διαλαμψάσης  αιμοσταγούς Σοβιετικής Ένωσης;
Ο Πόντος δεν είναι Ελληνικός, που ευρίσκεται υπό τουρκική κατοχή;
Η Μικρά Ασία δεν είναι Ελληνικό έδαφος υπό κατοχή;  
Η Κωνσταντινούπολη και όλες οι γύρω περιοχές του Βυζαντίου, που ευρέθησαν υπό τουρκική κατοχή (Οθωμανική) δεν ήσαν Ελληνικές;


Σας ενόχλησε μήπως και ανάψουμε κεριά στην Αγ. Σοφία; Που θέλατε να τα ανάψουμε σε "εικόνισμα"  του Άρη Βελουχιώτη;

Σαφώς έχετε ξεθαρρέψει με τη "κυβέρνηση" αυτή, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί να επαναλαμβάνετε λάθη του παρελθόντος.


Σαφώς και σας ικανοποίησε που παραδόθηκε (όπως νομίζετε τόσο εσείς όσο και αυτοί που υπέγραψαν) η Μακεδονία στο ίδιο σημείο, στις Πρέσπες όπου είχαν προσπαθήσει οι πρόγονοί σας να κάνουν το ίδιο.


Με τη χαρά θα μείνετε όλοι σας. Τίποτα δεν θα ισχύσει από όλα αυτά και επίσης θα πρέπει να ξέρετε ότι όσο εσείς τραβάτε τα άκρα, τόσο και οι υπόλοιποι Έλληνες θα κάνουν το ίδιο.


Καθίστε στα αυγά σας και φροντίστε να πάρετε στις εκλογές κάποιο ποσοστό ώστε να μπείτε στη Βουλή και αφήστε τις προκλήσεις.


Αβραάμ Αλεξανδρής     «Αρκετά είναι τα δημοσιεύματα σχετικά με τη συνέχιση της αναφώνησης αντιδραστικών συνθημάτων σε στρατόπεδα με αφορμή την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών.
    Το περιεχόμενο των συνθημάτων αυτών είναι αντιδραστικό και προκλητικό – προσβλητικό απέναντι σε άλλους λαούς, με τους οποίους ο ελληνικός λαός δεν έχει να μοιράσει τίποτα.
    Συγκεκριμένα, ορισμένα από τα συνθήματα που αναγκάζονται οι στρατιώτες να φωνάζουν είναι: “Η Κύπρος είναι ελληνική και η Μακεδονία“, “Ο Πόντος είναι ελληνικός και η Μικρά Ασία“, “Που θ’ ανάψουμε κεριά, μέσα στην Αγιά Σόφιά“.
    Με κάθε ευκαιρία ορισμένα στελέχη προσπαθούν να καλλιεργήσουν τον αλυτρωτισμό, αναπαράγοντας το ανιστόρητο σύνθημα “Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική“, με τις διοικήσεις των Μονάδων να κάνουν τα στραβά μάτια.
    Η Κυβέρνηση έχει σοβαρές ευθύνες για την ανοχή που δείχνει, σε όλες αυτές τις απαράδεκτες ενέργειες που δίνουν τη δυνατότητα σε χρυσαυγίτες και άλλους ακροδεξιούς να δηλητηριάζουν τις συνειδήσεις των νέων που υπηρετούν τη θητεία τους.
    ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. Υπουργός, τι μέτρα θα λάβει η Κυβέρνηση ώστε να σταματήσει εδώ και τώρα η αναφώνηση αλυτρωτικών και αντιδραστικών συνθημάτων στα στρατόπεδα;»