8.3.19

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (8/3/2019)



    

   Θέλεις να αγιάσεις, και δεν σε αφήνουν….! Για τα…. συντρόφια ( του ΚΚΕ αυτή τη φορά) που «ενοχλούνται» από τα ΕΘΝΙΚΑ συνθήματα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, που ( λενε ότι) ακούγονται στον Ελληνικό Στρατό. Και ζητούν απάντηση από τον Αποστολάκη! 

Εδώ, ισχύει το γνωστό: ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ. Και φυσικά, αναφέρομαι στους κομμουνιστές όλων των αποχρώσεων του κόκκινου. Αυτοί δεν ήταν που ήθελαν την ενσωμάτωση της Μακεδονίας στη Βουλγαρία;
Αυτοί δεν ήταν που μετά τον Β’ ΠΠ , όταν «δεν τους βγήκε» η επικράτηση στην Ελλάδα, ήθελαν την ανεξαρτητοποίηση και πάλι της Μακεδονίας για να γίνει…Σοσιαλιστική Δημοκρατία της ΕΣΣΔ; Τώρα, που έιδαν «χαρά στα σκέλια τους», θέλουν να κάνουν και έλεγχο για το τι λέγεται ή δεν λέγεται από τις  Ένοπλες Δυνάμεις;
 Φυσικά, προτιμούν το «Προλετάριοι όλου του κόσμου ενωθείτε» και την εξύμνηση των «ανδραγαθημάτων» του Βελουχιώτη και των ομοιων του… Και καλά με αυτούς, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΈΡΟΥΜΕ. Όμως, εκείνος ο ανεκδιήγητος ( πλέον) Αποστολάκης απολογείται και λέει πως…. «όποιος φωνάξει συνθήματα θα υποστεί και τις ανάλογες κυρώσεις» !!!! Χαράμι τα χρόνια που έκανε στο Ναυτικό, που τα ρεζίλεψε για μια «καρέκλα» ολίγων μηνών. Και δεν είναι, δυστυχώς, ο μόνος! Τι είπες; Δεν σε άκουσα… Είμαι αντικομμουνιστής; Έ, τι περίμενες να είμαι, αφού είμαι Έλληνας από τη Μακεδονία! Όπως το πάνε αυτά τα καθίκια, σε λίγο θα μας πούν πως υπάρχουν στην Ελλάδα 10% δημοκρατικοί πολίτες και 90% φασίστες νεοναζιστές! Βρίσκουν και τα κάνουν…..
----------------------------------------------------
    Μπορεί κανείς να με πείσει πως οι τέως πρόεδροι της ΕΠΟ και οι συνεργάτες τους δεν «έγλυψαν κανένα κοκκαλάκι» από τα 13.000.000 ευρώ που πληρωνόταν για τις «κάρτες υγείας» χωρίς να υπάρχουν κάρτες υγείας; Έφαγαν 5 χρόνια, θα κάνουν έφεση, θα γίνουν 3-4, έ σε 10 μήνες θα είναι έξω. Άσε που μπορέι να πάρουν και αναστολή…. Όμως ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ!
----------------------------------------------------