5.3.19

ΜΕΓΑΡΑ: Πρώτη αγωνιστική στο Πρωτάθλημα Βόλεϊ Παγκορασίδων Α’ Κατηγορίας

ΚΟΡΟΙΒΟΣ_2.jpg
ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ‘‘ΚΟΡΟΙΒΟΣ’’
Μεσημβρίας 20, Μέγαρα, Τ.Κ. 191 00
ΑΦΜ: 090390135 ΔΟΥ: ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Πρώτη αγωνιστική στο Πρωτάθλημα Βόλεϊ Παγκορασίδων Α’ Κατηγορίας
της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α και πρώτη νίκη!


Σε ένα δυνατό Πρωτάθλημα Βόλεϊ Παγκορασίδων Α’ Κατηγορίας της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α αγωνίζεται, για πρώτη φορά, η ομάδα μας έχοντας να αντιμετωπίσει ομάδες με μεγάλη ιστορία και εμπειρία στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Βόλεϊ, όπως ο Ολυμπιακός Πειραιώς, ο ΑΠΝΣ Μίλωνα, ο ΑΟ Σείριος Ασπροπύργου, ο ΑΠΣ Άλιμος και ο ΑΟ Τελαμώνα.Οι «μικρές» μας βολεϊμπωλίστριες, με εφόδιο τις εμπειρίες και τις παραστάσεις από την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά που συμμετείχαν στην Κατηγορία ‘Ανευ Πρόκρισης, δείχνουν να μην πτοούνται κερδίζοντας, την περασμένη Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 στο Κλειστό «Αλ. Σάλτας», τον πρώτο τους αγώνα με αντίπαλο τον ΑΟ Σείριο Ασπροπύργου με σκορ 3-1 σετ.
Δημιουργός των επιτυχιών της ομάδας είναι η έμπειρη και καταξιωμένη προπονήτρια κ. Κάσση Ξενάκη.

Ο Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος «ΚΟΡΟΙΒΟΣ» Μεγάρων μπορεί να υπερηφανεύεται, καθώς στον ένα χρόνο αγωνιστικής δράσης του, συμμετείχε στις δοκιμαστικές προπονήσεις των κλιμακίων της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α με τις αθλήτριες Σουριά - Γιατρά Γεωργία, Μουστάκα Αθήνα, Πλαταρά Πολυτίμη, Πολυχρονοπούλου Σπυριδούλα, Μαργέτη Νικολέττα και Μιχαλάκη Μαίρη.
Για το έτος 2018-19 η ταλαντούχα Μιχαλάκη Μαίρη, η μικρότερη ηλικιακά αθλήτρια της ομάδας Παγκορασίδων (γεννημένη το 2007), αποτελεί μέλος των κλιμακίων της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α που προετοιμάζονται για την Εθνική ομάδα Βόλεϊ Παγκορασίδων το έτος 2020.


Ευελπιστούμε στο μέλλον να κληθούν και άλλες αθλήτριες του Συλλόγου μας στα κλιμάκια της Ε.Σ.ΠΕ.ΔΑ προκειμένου να δείξουν τα προσόντα και το ταλέντο τους.