8.2.19

Δυσοσμία! - Πώς χρησιμοποιούσαν την κρατική διαφήμιση για να επηρεάζουν τα μίντια - Καταγγελίες Nικολόπουλου


Διαβιβάστηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας από την αστυνομία, οι καταγγελίες που έκανε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος σε βάρος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου.

Στην ένορκη κατάθεση που έδωσε νωρίτερα στη ΓΑΔΑ ο κ. Νικολόπουλος, η οποία επέχει θέση μήνυσης, καταγγέλλει, σύμφωνα με πληροφορίες, τον Πάνο Καμμένο ότι τον πιέζει και τον εκβιάζει για να επιστρέψει στους ΑΝΕΛ ώστε να μη χαθεί η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.
Ο ανεξάρτητος βουλευτής, επικαλείται στην κατάθεση του γραπτά μηνύματα που όπως λέει έλαβε σήμερα στο κινητό του τηλέφωνο από τον Πάνο Καμμένο και στα οποία, όπως ισχυρίζεται ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τον εκβιάζει επιχειρώντας να τον συνδέσει με ιστοσελίδες, γράφοντας του ότι "από τα σάιτ που έχεις από το γραφείο σου, θα σου κόψω τις κρατικές διαφημίσεις" κι ότι " θα τα πούμε το απόγευμα " εννοώντας ότι θα τον διαπομπεύσει από το βήμα της Βουλής.
Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ευάγγελος Ιωαννίδης αφού μελετήσει όσα καταγγέλονται θα αποφασίσει το επόμενο διάστημα για τις περαιτέρω ενέργειες.
pronews