24.2.19

Πυρά Κωνσταντοπούλου κατά Πολάκη: Πιόνι του Τσίπρα που κάνει τη βρώμικη δουλειά

.
«Είναι εντεταλμένος του Τσίπρα, της δωροδοκίας δικαστών, έχει μόνος του ομολογήσει ότι η κυβέρνηση δωροδοκεί δικαστές», τόνισε η Zωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, για την υπόθεση με το δάνειο του Παύλου Πολάκη και τη συνομιλία του με τον Γιάννη Στουρνάρα.
Η πρώην πρόεδρος της Βουλής χαρακτήρισε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας «πιόνι που κάνει τη βρώμικη δουλειά του Αλέξη Τσίπρα».
«Είναι εντεταλμένος του Τσίπρα, της δωροδοκίας δικαστών, έχει μόνος του ομολογήσει ότι η κυβέρνηση δωροδοκεί δικαστές», τόνισε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
«Ο Πολάκης ξεκάθαρα ηχογράφησε τη συνομιλία του με τον Στουρνάρα και χωρίς τη συναίνεσή του τη δημοσίευσε. Είναι κακούργημα αυτό που διαπράχθηκε κι από τον Πολάκη και από τον Βαξεβάνη. Είναι εκτεθειμένη η δικαιοσύνη γιατί δεν κινήθηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου», δήλωσε ακόμη.
«Από τη συνομιλία δεν κινδυνεύει ο Στουρνάρας ούτε απειλείται. Κινδυνεύει η ασφάλεια, το απόρρητο των επικοινωνιών που είναι συνταγματικό δικαίωμα. Αυτές οι απειλές ηχογραφούμε και δημοσιεύουμε ή βγάζουμε τα ερωτικά emails δικαστή -γιατί έχει γίνει κι αυτό στο παρελθόν- είναι παρακρατικές μέθοδοι, μαφιόζικες πρακτικές», τόνισε η κ. Κωνσταντοπούλου.
«Όλα αυτά γίνονται με εντολή του Τσίπρα. Αν κάποια στιγμή πετάξει τον Πολάκη στις ράγες του τρένου, αυτό δεν αλλάζει. Μην έχετε καμιά αμφιβολία ότι όλα αυτά τυγχάνουν της έγκρισης του Τσίπρα και του Παππά», σημείωσε, ενώ χαρακτήρισε σκάνδαλο το καταναλωτικό δάνειο ύψους 100.000 ευρώ του κ. Πολάκη.
«Είναι σκάνδαλο ένας υπουργός λίγους μήνες πριν τις εκλογές να παίρνει καταναλωτικό δάνειο 100.000 ευρώ από κρατικά ελεγχόμενη τράπεζα. Κι αυτό τη στιγμή που η κυβέρνηση κάνει κατασχέσεις στα σπίτια… Όταν παίρνονται προεκλογικά δάνεια προφανώς είναι για άλλο σκοπό. Αυτοδανειοδοτούνται οι υπουργοί εκμεταλλευόμενοι τη θέση τους! Είναι μια βαθιά ανήθικη διαδικασία», ανέφερε χαρακτηριστικά.
eleftherostypos.gr